BTK Tarafından 1 Ocak'tan Sonra Yüzde 25 İndirim! - Haberler - indir.com

BTK Tarafından 1 Ocak'tan Sonra Yüzde 25 İndirim!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 09:35:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Engelliler, gaziler, şehit yakınları gibi sosyal açıdan desteklenmesi gereken vatandaşların elektronik haberleşme hizmetlerinden faydalanması adına indirim uygulanacağı açıklandı.

BTK son zamanlarda oldukça dikkat çeken ve güzel tepkiler gören yenilikler getirmeye devam ederken, engelliler, gaziler ve şehit yakınları'na destek olarak daha da gönüllerde taht kurdu. Bu düzenlemeyle birlikte engelliler, harp e vazife şehitlerinin dul ve yetimleriyle gazilerin elektronik haberleşme hizmetlerinden ekstra yüzde 25 indirimle faydalanabileceğini belirten Turhan, uygulamanın 1 Ocak 2019'da başlayacağını açıkladı.

Dolandırıcılık amaçlı atılan toplu SMS'leri BTK takibe aldı.Dolandırıcılık amaçlı atılan toplu SMS'leri BTK takibe aldı.

Çağrı merkezi kurulacak!

Cahit Turhan, işitme ve konuşma engelli abonelerine elektronik haberleşme hizmetleriyle ilgili işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için operatörlerin çağrı merkezlerinden görüntülü ve yazılı hizmet sunulacağını da belirtti. İşitme konuşma engelli bireyler için işaret dili bilen bir tercüman aracılığıyla çağrı merkezlerinde hizmet verilebileceğini anlatan Cahit Turhan, görüntülü çağrı merkezi uygulamasının da 2019'un Mart ayı içerisinde yayınlanacağını da söyledi. Turhan, ayrıca yazılı olarak çağrı merkezi hizmeti alınabileceğini de belirtti.

Konu hakkında Cahit Turhan;

"Operatörlere, erişilebilirlik özelliği taşıyan bayilere ilişkin konum, iletişim bilgileri ve hangi erişilebilirlik özelliklerini taşıdıklarına ilişkin bilgileri de internet sitelerinde yayımlaması zorunluluğu getirdik."  şeklinde konuştu.


BTK, dolandırıcılık içeren SMS'leri takip ediyorBTK, dolandırıcılık içeren SMS'leri takip ediyor
BTK ve KOSGEB, 5G için çalışacakBTK ve KOSGEB, 5G için çalışacak
BTK Başkanı Değişti! Ömer Abdullah Karagözoğlu yeni başkan!BTK Başkanı Değişti! Ömer Abdullah Karagözoğlu yeni başkan!

PAYLAŞ