BTK Başkanı Değişti! Ömer Abdullah Karagözoğlu yeni başkan! - Haberler - indir.com

BTK Başkanı Değişti! Ömer Abdullah Karagözoğlu yeni başkan!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 17:26:26
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Resmi Gazete’de yayınlanan son bildiri ile birlikte BTK Başkan değişikliği resmiyet kazandı. İşte konuyla ilgili son detaylar.

Türkiye’de Dr. Ömer Fatih Sayan’ın bulunduğu BTK Başkanlığı koltuğunda değişiklik yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile birlikte Resmi Gazete’de yayınlanarak resmiyet kazanan bu değişiklik Ömer Abdullah Karagözoğlu’nun yeni göreve başlaması ile birlikte tamamlanmış oldu. Yeni başkan seçimi ile birlikte yönetim heyetinde de değişiklikler olurken ikinci başkan olarak Figen Kılıç seçildi. Kurul üyeleri ise Orhan Öge, Hacı Adnan Cengiz ve Rıdvan Kahveci oldu.

GetContact'a BTK'dan vurgun!GetContact'a BTK'dan vurgun!

Sayan'ın 3 yıllık görev süresi tamamlandı

2015 yılında kurum başına getirilen Dr. Ömer Fatih Sayan bu görevinden ayrıldıktan sonra ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak yeni görevine başladı. Ataması önce gerçekleşen Sayan’ın boşalan yerine Ömer Abdullah Karagözoğlu getirilerek atamalar tamamlanmış oldu.

Ömer Abdullah Karagözoğlu kimdir?

İskoçya doğumlu olan Ömer Abdullah Karagözoğlu, üniversite döneminde Doğu Akdeniz Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği’nde eğitim aldı.  Uzun bir süre yazılık mühendisi olarak çalışan Ömer Abdullah Karagözoğlu, daha sonrasında BTK’ya giriş yaptı ve burada Başkan Danışmanı ve Kurul Üyesi olarak görevine devam etti.

Ömer Abdullah Karagözoğlu’nun başkan olması ile birlikte kurumun yeni planlarını ve hedeflerini revize etmesi beklenirken 5G gibi Türkiye’de büyük bir beklenti yaratan konularda da nasıl adım atılacağı yakından takip edilecek.

BTK, GetContact için harekete geçti


İlgili uygulamalar
BTK, GetContact için harekete geçtiBTK, GetContact için harekete geçti
Dolandırıcılık amaçlı atılan toplu SMS'leri BTK takibe aldı.Dolandırıcılık amaçlı atılan toplu SMS'leri BTK takibe aldı.
BTK, dolandırıcılık içeren SMS'leri takip ediyorBTK, dolandırıcılık içeren SMS'leri takip ediyor

PAYLAŞ