BtcTurk Pro'nun, hacklendiği iddia ediyor! - Haberler - indir.com

BtcTurk Pro'nun, hacklendiği iddia ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-14 11:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Ülkemizin en büyük ve önemli kripto para borsalarından biri olan BTCTurk'ün hacklendiği ve kullanıcıların isim soyisim, e-posta adresi, telefon, açık adres ve kimlik bilgileri gibi önemli verilerin Raidforums adlı bir internet sitesi üzerinden satışa sunulduğu iddia ediliyor. 

Daha önce de Facebook ve Linkedln'den çalındığı iddia edilen kullanıcı verilerinin satışa sunulduğunda dair bilgiler  Raidforums adlı internet sitesinde, bu kez BTCTurk ile ilgili olarak yeni bir konu başlığı açıldı. Bir forum kullanıcısının "BtcTurk Pro kullanıcılarına ait önemli bilgileri" satışa çıkardığına dair duyuru yaptığı bu sayfa, Twitter'da da yerini aldı. Söz konusu bu forum sayfasında yapılan duyuruda BTCTurk Pro kullanıcılarına ait olan bilgilerin 2019 yılında sızdırıldığı bilgisi yer alıyor. Bilgiler arasında kullanıcıların hesaplarıyla ilgili olarak kritik bilgiler de yer alıyor. 

BTCTurk transfer ücretlerini kaldırdı!BTCTurk transfer ücretlerini kaldırdı!

Çalınan BtcTurk Pro hesap bilgileri arasında neler var?

İsim ve soy isim

E-posta adresi

Doğum tarihi

Telefon numarası

Açık adres

IP adresleri

Hesaptaki bakiye türü ve miktarı

Hesap doğrulama için kullanılan kimlikli özçekim

Raidforums üzerinden beliren bu duyurunun şu an için resmi bir değer taşımadığını belirtmek gerekir. Konu ile ilgili olarak BTCTurk ekibinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

 


Litecoin, BTCTurk'te'ki yerini aldıLitecoin, BTCTurk'te'ki yerini aldı
BtcTurk, Dünyadaki En Güvenli İlk 10 Kripto Para Alım Satım Platformu ArasındaBtcTurk, Dünyadaki En Güvenli İlk 10 Kripto Para Alım Satım Platformu Arasında

PAYLAŞ