BtcTurk, Dünyadaki En Güvenli İlk 10 Kripto Para Alım Satım Platformu Arasında - Haberler - indir.com

BtcTurk, Dünyadaki En Güvenli İlk 10 Kripto Para Alım Satım Platformu Arasında

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 10:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Türkiye'nin en büyük kripto para alım satım platformu olan BtcTurk, ICO derecelendirme platformu ICO Rating'in yaptığı güven araştırmasında 100 üzerinden 74 puan alarak dünya devleri arasında ilk 10'a girdi. ICO derecelndirme kuruluşu ICO Rating, kripto para borsalarında güvenlik konusunu ele aldığı araştırma sonuçları açıklandı. ICO Rating'in kripto para alım satım platformlarının güvenliği ile ilgili dünya genelinde yaptığı araştırmalar sonucunda BtcTurk, dünyanın en güvenli kripto para borsaları arasında ilk 10'a girmeyi başaran tek Türk kripto para alım satım platformu oldu.

BtcTurk, Dünyadaki En Güvenli İlk 10 Kripto Para Alım Satım Platformu Arasında

24 saatlik işlem hacmi 1 milyon Dolar'ın üzerinde olan, aralarında BtcTurk'ünde yer aldığı 100 kripto para alım satım platformunun dahil olduğu araştırma içerisinde BtcTurk, dünyanın en güvenli 7'inci Türkiye'nin ise 1'inci kripto para alım satım platformu ilan edildi. Bu kripto para alım satım platformları:

Bitcoin'in düşüşü devam edecek mi?Bitcoin'in düşüşü devam edecek mi?

  • Coinbase Pro
  • Kraken
  • BitMEX
  • GOPAX
  • CPDAX
  • Bitlish
  • BtcTurk
  • Cobinhood
  • Hotbit
  • Coinut

Dünya üzerinde saygın platformları arkasında bırakan BtcTurk, 'Konsol Hataları', 'Kullanıcı Hesabı Güvenliği', 'Alan Adı Tescil Firması ve Alan Adı Güvenliği' ve son olarak da 'Web Protokolleri Güvenliği' kategorilerinde güvenlik tasamasından geçerek 100 üzerinden 74 puan ile dünyanın en güvenilir ilk 10 kripto para alım satım platformu arasında yerini aldı. Güvenlik, altyapı, ekip ve sistem gibi alanlarda yaptığı önemli yatırımlar sayesinde ileri teknoloji ve güvenlik yöntemleri ile korunan BtcTurk, kripto para alım satımı alınında en güvenilir platformlarından biri olarak hizmet verdiğini uluslararası denetimlerden geçerek kanıtladı.

BtcTurk, Türkiye'nin en büyük kripto para işlem platformudur. Türkiye'de sanal pazar yeri hukuki standartlarına göre çalışmalarını sürdüren ve global ölçekte Blockchain üzerine odaklanmış ve Blockchain ile kripto para bazlı teknolojileri üreten ve kullandıran bir şirket olarak faaliyet göstermektedir. BtcTurk, hali hazırda 133 bini aktif kullanıcı olmak üzere 541 binin üzerinde kullanıcıya sahip. Dünya üzerinde en güvenilir platformlar arasında yer alan bu BtcTurk, Türkiye'nin en büyük kripto para işlem platformu olarak iş yapıyor.


Facebook Bitcoin yasağını kaldırıyorFacebook Bitcoin yasağını kaldırıyor
Bitcoin suç örgütlerine kolaylık sağlıyor!Bitcoin suç örgütlerine kolaylık sağlıyor!
Bitcoin 25 bin dolar olacak!Bitcoin 25 bin dolar olacak!

PAYLAŞ