Breeze'nin İlginç Powerbank'ı Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Breeze'nin İlginç Powerbank'ı Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Artık her kullanıcının vazgeçilmez bir parçası olan taşınabilir şarj cihazlarında ilginç modeller görmeye devam ediyoruz. Her marka ve teknoloji üreticisi yenilikçi PowerBank modellerini tanıtırken şimdi ise Breeze tarafından ilginç bir yapıya sahip taşınabilir şarj cihazı tanıtıldı. Özellikle dış mekanlarda çok fazla telefonla oynandığı ve vakit geçirildiği zaman akıllı telefonların pilleri fazla dayanmıyor. Gelişen teknoloji ile beraber her yıl daha iyi batarya ömrü sunan modeller görsek de, yine de batarya teknolojisi henüz istenilen seviyeye ulaşılmış değil. Bu gibi şarj sorunlarına çözüm olması hedeflenen Breeze Powerbank ile ise telefonları şarj etmenin yeni bir dönemi başlıyor diyebiliriz. Bu kapsamda breeze tarafından sabit şarj istasyonları yerine bazı bölgelere Powerbank kiralama istasyonları kuruluyor.

Breeze Powerbank İstasyonları

LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran TeknolojisiLG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi

Daha çok kalabalık bölgelerde geçerli olacak bu durum ile telefonlara yüklenecek olan bir uygulama sayesinde şarj istasyonunda yer alan QR kodu taratıldığı zaman tam dolu bir Powerbank verilecek. Ödeme yönteminde ise kredi kartı ile yapabileceğiniz gibi kredi kartına sahip değilseniz ve yaşınız tutuyor ise sizlere aile hesabı önerisinde bulunacak. Abonelik sistemine sahip olacak bu istasyonlarda ilk 30 dakikalık şarj bedeli tamamen ücretsiz olacak. Saatlik şarj dilimlerinde ise 30 cent olarak bir ücretlendirme bulunuyor. Sürekli kullanım için yıllık 15 dolar’a abonelik sistemi de istasyonda yer alacak. Powerbank’i kaybeder veya yerine teslim etmezseniz ise 30 dolarlık bir ödeme yapmanız gerekecek.

Huawei Apple sırası bekleyenlere powerbank dağıttı

Breeze’nin bu yeni ve ilginç bir şarj girişimi olan istasyon fikri Çin’de bulunan bazı restoranlarda bir süredir bulunuyor. Fakat Breeze şirketi bu durumu tüm dünya üzerinde kullanmayı hedeflerken iş ortakları arasında şuan için Japonya, Malezya, Rusya, ABD, İtalya, İspanya Suudi Arabistan ve Nijerya bulunuyor.  


TP-Link AX Teknolojili Yeni Modemlerini TanıttıTP-Link AX Teknolojili Yeni Modemlerini Tanıttı
80'lilerin efsane teknolojisi Walkman80'lilerin efsane teknolojisi Walkman
CES 2019'da Karşımıza Çıkan İlginç TeknolojilerCES 2019'da Karşımıza Çıkan İlginç Teknolojiler

PAYLAŞ