Bosch'dan Selfie Çeken Buzdolabı! - Haberler - indir.com

Bosch'dan Selfie Çeken Buzdolabı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 13:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Bosch Ev Aletleri'nin internet üzerinden kontrol sağlayan teknolojisi sayesinde, cep telefonu ve tablet üzerinden gönderilen resimler ile buzdolabının içini görmek ve market yaparken içerideki eksiklikleri görmek mümkün olacak.

Selfie çeken buzdolabı!

Bosch, "Yaşam için teknoloji" adıyla yürüttüğü yüksek teknolojili ürünlerinde, Home Connect, bozdolapları geliştirdi. Bu teknoloji sayesinde buzdolabının içerisini çekerek cep telefonu ve tablete gönderebileceksiniz. Bosch'un kendi KGN56HI30N kameralı buzdolabının kapağı her açılıp kapandığında soğutucu bölmelerinde yer alan iki kamera, soğutucu bölmesinin ve kapı raflarındaki gıdaların olduğu bölümlerin resmini çekerek kullanıcının cep telefonunda veya tabletindeki Home Connect uygulamasına gönderiyor. Bu geliştirilen teknolojinin amacı, ev dışındayken, market alışverişinde iken, Home Connect uygulamasına bakıp içerideki gıda ve içeceklerdeki eksikleri tespit edip, fotoğraf üzerinden görerek alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Bu uygulama önceki 5 resmi kaydetme özelliğine de sahip.

Bosch'un KGN56Hl30N modeli, gıda tanıma teknolojisini de barındırıyor. Bu sayede dolap içerisindeki gıdalar için depolama alanları, ideal sıcaklık dereceleri ile ilgili bilgileri ve taze tutma önerilerini sunma özelliğine sahip oluyor. Home Connect uygulaması ile soğutucu bölmesindeki sıcaklık ayarı, derin dondurucu sıcaklık ayarı, süper soğutma gibi fonksiyonları devreye alma gibi birçok işlem uzaktan yapılabiliyor. Home Connect uygulaması, buzdolabının kapısının açık kaldığında veya içindeki sıcaklık derecesi yükseldiği zaman uygulama üzerinden bildirim gönderiliyor. LCD dokunmatik ekran kontrol özelliği ve 559 lt. iç hacme sahip olan bu buzdolabı, VitaFresh plus çekmecesi sayesinde de meyve ve sebzeleri en uygun nem oranında iki kat kadar daha uzun bir süre taze tutabiliyor. Bosch'un ev aletlerini internet üzerinden telefon ve tablet ile kontrol edebilme olanağı sunan bu teknoloji, ev idaresinde ve ev işlerinde yeni bir dönem açacak. Home Connect ürünleri ile ofiste veya ev dışındayken evinizdeki aletleri uzaktan kontrol edebileceksiniz. Bu sayede günlük yaşantınız bir nebzede olsa daha basit bir hale gelecek. Özellikle alışveriş esnasında evde hangi ürünün ve yiyeceğin olmadığını unutabiliyoruz. Bu konuda bu buzdolabı bize büyük yardımcı olarak alışveriş esnasında büyük bir yükten kurtarıyor.





PAYLAŞ