Borderlands 3 Senaryosu Hakkında Detaylar Açıklandı - Haberler - indir.com

Borderlands 3 Senaryosu Hakkında Detaylar Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 15:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Uzun zamandır heyecanla tanıtılması beklenen uzun sürede oyunculara sunulması beklenen Borderlands 3 oyunu nihayet çok kısa süre sonra oyunların elinde olacak. 2015 yılından bu yana öncelikli duyurulması beklenen Borderlands 3 oyunu hakkında yeni gelişmeler söz konusu oldu. Gearbox Software tarafından geliştirilen ve uzun süredir de oyuncuların beğenisine sunulması beklenen Borderlands 3 oyunu kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Devam niteliğinde olan Borderlands 3 oyunu PlayStation 4, PC, Xbox One ve Stadia üzerinden oynanmak için 13 Eylül 2019 tarihinden itibaren satışa sunulacak. 

Farklı bir oyuna geçmenin zamanı geldi diye düşünüyorsanız Eylül ayında, uzun süredir beklenen Borderlands 3 oyununu deneyebilirsiniz. PAX 2019 etkinliği kapsamında duyurulmuş olan Borderlands 3 oyununun senaryo uzunluğu ortaya çıktı. Oyuncuların son derece uzun soluklu bir Borderlands 3 deneyimi bekliyor olacak. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve birbirinden farklı oyun sahneleri ile dikkatleri üzerine toplayacak olan Borderlands 3 oyunu kısa bir süre sonra oyuncuların beğenisine sunulacak. Borderlands 3 oyununun ana senaryo modu sadece oyuncuların tek başına performans sergileyecekleri otuz beş saat sürecek. 

Borderlands 2 Sistem GereksinimleriBorderlands 2 Sistem Gereksinimleri

Borderlands 3 çok yakında geliyor

Oldukça uzun süredir beklenen beklenen bu oyunun kısa sürmesi elbette ki beklenmiyordu. Bu sebeple oyuncuların tek başına uzun süre oyunda zaman geçirmeleri oldukça iyi olacak. Serinin önceki oyunu Borderlands 2 oyununun finalinden bir süre sonrasını konu alan Borderlands 3  oyunu konusuna göre Troy ve Tyreen Calypso Pandora gezegeninden diğer bir gezegenlerde Vault'ların olduğu hakkında bilgi ediniyorlar. Söz konusu bu Vault'ları ele geçirmek üzere harekete geçen bu ikililer, karşılaşılan sorunları şiddetle çözmeye yönelik hareket eden Children of the Vault tarikatını kuruyorlar. Bunun haberini alan orijinal Borderlands oyununun ana karakterlerinden biri olan Lilith de yeni bir tarikat kurmak adına Moze the Gunner, Amara the Siren, FL4K the Beastmaster ve Zane the Operative karakterlerini bir araya getiriyor ve yaşanacak olaylar da tam olarak bu noktadan sonra başlıyor. 

Borderlanads 3 oyunu aradan geçen zamanın hakkını vererek bugüne kadar geliştirilmiş olan en iyi Borderlands oyunu olacak gibi gözüküyor. Oyun boyunca tek bir gezegeni ziyaret etmek yerine birbirinden farklı gezegenleri ziyaret ederek sürükleyici ve uzun bir oyun deneyimi yaşayacaksınız. Oldukça yaratıcı bir oyun dünyası üzerine kurulan Borderlands 3, Yaratıcı Yönetmen Paul Sage de GamesBeat sitesi üzerinden yapmış olduğu yorum ile oyun hakkındaki içerikleri resmiyete kavuşturdu. Sadece ana hikayeyi takip ederek yaklaşık 35 saatlik bir aksiyon macera deneyimi yaşayacaksınız. Otuz beş saat boyunca aksiyon dolu bir deneyim içerisinde vakit geçireceksiniz. Borderlands 2 oyununda ana hikaye yaklaşık 30 saat boyunca devam ederken, serinin yeni oyunu 35 saatlik bir zaman diliminde devam edecek. Bu süre elbette ki oynanış hızına ve tarzına göre değişkenlik gösterecek. Oyundaki tüm ödülleri toplamak isterseniz oyun süreniz elbette ki uzayacaktır. Borderlands 3 macerasına kavuşmak için oldukça az bir zaman kaldı. 

 


İlgili uygulamalar
Borderlands 3'ün çıkış tarihi hakkında bilgi geldiBorderlands 3'ün çıkış tarihi hakkında bilgi geldi

PAYLAŞ