Borderlands 3 2019'ta çıkabilir! - Haberler - indir.com

Borderlands 3 2019'ta çıkabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

2019 yılı içerisinde çıkma ihtimali bulunan Borderlands 3 için beklentiler daha da arttı.

Borderlands, ilk defa piyasaya sunulduktan itibaren büyük bir ilgi görerek oyunun seriye dönmesi sağlandı. Bu ilgi ile birlikte giderek artan bir kullanıcı kitlesine sahip olan oyunun 2019 yılında Borderlands 3 versiyonu ile piyasaya olması bekleniyor. 

Borderlands 2 Sistem GereksinimleriBorderlands 2 Sistem Gereksinimleri

Borderlands 3 gizli geliştiriliyordu

Borderlands 3’ün geleceği ile ilgili bugüne kadar firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat geçtiğimiz aylarda yapılan paylaşımlar ile birlikte Borderlands 3 sızdırmaları yaşanmış ve böylece oyunun hazırlık aşamasında olduğu öğrenilmişti. Yeni gelen sızdırmada ise oyunun 2019 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği ifade edildi.

Borderlands 3 için ilk çalışma 2016’da başladı

Gearbox’tan Randy Pitchford 2016 yılı itibari ile Borderlands 3’ün geliştirilmeye başladığını söylemesi bu konuda beklentileri de arttırdı. Oyun için geçtiğimiz yıllarda paylaşılan bir demo, bu konuda iddiaları da daha da güçlendirdi. Yapımcı şirket tarafından paylaşılan bazı detaylarla hakkında bilgi sahibi olduğumuz Borderlands 3 için dağıtımcıların herhangi bir açıklama yapmaması kafalarda soru işareti yaratıyor. 

Xbox Game Pass'e yeni oyunlar geldi

Oyunun 2019’a piyasaya sürüleceğinin en güçlü kanıtı ise Take-Two Interactive başkanı Karl Slatoff’un açıklamaları. Büyük bir beklenti yaratan oyunun 2019 itibari ile piyasada olacağını söyleyen Slatoff, tek oyunun Borderlands 3 olması nedeniyle tüm gözlerin Borderlands 3’e çevrilmesini sağladı.

Borderlands 3için 2017 yılında paylaşılan demo ise şöyle;

Steam'in Çok Satan 100 Oyunu Listelendi


Tales from the Borderlands Çıkış Videosu


PAYLAŞ