Borderlands 2 VR PC’ye geliyor - Haberler - indir.com

Borderlands 2 VR PC’ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

18 Eylül itibariyle oyuncuların beğenisine sunulan ve kısa sürede büyük ilgi gören Borderlands 2 oyunu sanal gerçeklik (VR) özelliği ile donatılmış olarak karşımıza çıkan Borderlands 2 VR, geçtiğimiz yılın Aralık ayı itibariyle PlayStation VR'da yerini almıştı. Büyük ilgi gören Borderlands 2 VR oyununun geliştiricisi Gearbox Software, PAX West 2019 etkinliği kapsamında oyuncular için beklenen müjdeyi verdi. 

Borderlands 2 VR, oyuncuların sevindirmeye devam ediyor

Borderlands 2 VR oyununun geliştiricisi, 4 gün boyunca devam eden PAX West etkinliğinde oyun hakkında sevindirici haber verdi. Şu an için PlayStation 4 platformunda oynan FPS temalı oyun ile ilgili etkinlik içerisinde bir video yayımlandı. Söz konusu bu video PC oyuncuları ilgili detaylar sunuyor. Oyunun PC versiyonunun ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi olmasa da tahminler üzerine oyun 2019 yılının sonbahar ayı itibariyle karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. 

Borderlands 2 Sistem GereksinimleriBorderlands 2 Sistem Gereksinimleri

Etkinlik içerisinde verdiği güzel haber olarak sadece bununla da yetinmeyen geliştirici şirket Gearbox Software, bunun yanı sıra aynı zamanda PlayStation 4 sürümünün ücretsiz bir şekilde sunulacağını ve ücretsiz sürümünde de ,içerisinde yine ücretsiz olarak indirilebilecek çeşitli içeriklerin olacağının bilgisi verildi. Oyunun ücretsiz sunulan yeni özelliklerinin içerisine;

- Yavaş çekim özelliği

- Işınlanma sistemi

- Çok oyunculu sistemde kullanılan bazı yetenekler

- Oyuncuların aynı anda araç sürmelerini ve atış yapmalarını sağlayan güncellenmiş sürüş mekaniği.

Bu heyecan verici FPS oyununun mevcut çoklu oyuncu özelliğinden etkinlik içerisinde bahsedilmedi. PlatStation 4 için özel olarak hazırlanan indirilebilir içeriklerin PC platformunda da yer alması bekleniyor. Nefessiz performans ile beraber karşınıza çıkan herkesin hakkından gelmeye çalışacağınız bu heyecan verici oyunda belirli taktikler ile oyunun kazananı olmaya çalışacaksınız. Çıktığı günden bugüne büyük ilgi ile karşılanan Borderlands 2 oyununun VR gerçeklik özelliği ile beraber PC'ler de de oynanabilir olması oyuncuları sevindiren bir haber oldu. Söz konusu oyununun mevcut özelliklerinin PC versiyonunda yer alması bekleniyor. Etkinlik kapsamında yerini alan geliştirici şirketin oyunun takipçilerini sevindirecek haber vermesi oyunun kısa süre içerisinde PC'deki yerini alacağını gösteriyor. Kısa zaman sonra Borderlands 2 oyununun VR gerçeklik ile düzenlenmiş halini oynamaya başlayabilir ve sonrasında aksiyonun içerisinde yer alabilirsiniz. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ