Booky.io ile tarayıcı yer imleri nasıl düzenlenir?      - Haberler - indir.com

Booky.io ile tarayıcı yer imleri nasıl düzenlenir?     

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 14:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Tarayıcınızda yer imlerini düzenli tutmak eğer sizin için giderek zorlaşıyorsa bu karışıklığı ortadan kaldırmak adına kurulan Booky.io’yu deneyebilirsiniz. Servisten yararlanmak için ücretsiz bir hesap açabilir ve tarayıcınızın mevcut yer işaretlerini basit bir HTML dosyası olarak dışa aktararak servis aracılığı ile düzenli bir yer imlerine sahip olabilirsiniz. 

Google Chrome'daki Yer İmleri Yönetim Sayfası Eski Haline Dönüyor

Google'ın Yer İmleri Uygulaması Google Stars (Video)Google'ın Yer İmleri Uygulaması Google Stars (Video)

Yer imlerinizi tarayıcınızdan içe aktardığınızda, Booky.io yer imlerinizi düzenlemek için klasör yapılarını dikkate alır. Klasörler sistemde kategoriler olarak adlandırılır ve kategoriler üzerinden sınıflandırılması söz konusu olmaktadır.  Booky.io ile yer imlerini kategorilerin içinde veya arasında sürükleyerek bırakabilirsiniz. Ancak web sitesi toplu taşıma özelliği içermediğinden dolayı tüm taşıma işlemlerini tek tek yapmanız gerekir. Bu sistemin en büyük handikabı olarak görülse de sağladığı avantajlar sayesinde işlerinizi kısa süre içerisinde düzene sokacaktır.

Neden booky.io?

Booky.io kullanmanın en iyi yolu, tarayıcınızın ana sayfası olarak bu servisi ayarlayarak istenilen zaman içerisinde kolayca sitelere erişim sağlayabilmektir.

Belirtildiği gibi kolay bir şekilde yapabileceğiniz sınıflandırma, silme ve ekleme işlemleri ile yer imleri yöneticiniz tarayıcılarınız yerine booky.io olacaktır.





PAYLAŞ