Bollywood, Galaxy M Serisi Reklamı Görüldü - Haberler - indir.com

Bollywood, Galaxy M Serisi Reklamı Görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-27 15:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni giriş seviyesindeki cihazı oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Galaxy M, bu kezde Instagram'da bir reklamda görüldü.  İşte detaylar!

Samsung M20, Test Kullanıcısından Tam Not Almayı Başardı

Samsung Galaxy S10 Modelinin Kamera Animasyonu GörüntülendiSamsung Galaxy S10 Modelinin Kamera Animasyonu Görüntülendi

Bollywood, Galaxy M Serisi Reklamı Görüldü

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un giriş seviyesindeki akıllı cihazı olacak olan M serisi hakkında beklenmedik olaylar sergiledi ve cihaz daha piyasaya çıkmadan önce birçok detay hakkında bilgiler verdi. Samsung, ilk performans testleri sırasında cihazını Android Oreo ile göstermişti. Daha sonrasında ise bu cihazın kısa bir süre içerisinde Android Pie desteğine kavuşacağını dile getirdi ve cihazın tasarımı hakkında birçok detayı gün yüzüne çıkardı. Son olarak yeni seri Hindistan'da popülerliğini daha da artırmak amacı ile Bollywood aktristi olan Disha Patani ile anlaşma yaptı. Bu anlaşma sayesinde şirketin yeni giriş seviyesindeki cihazı Hindistan'da popülerliğini artıracak.

Patani oynadığı reklam filminde cihaz hakkında birçok detayları gösterdi. Reklam içerisinde telefonu M şeklindeki kutudan çıkartıyor ve telefonun sahip olduğu geniş açılı kamera sisteminden bahsediyor. Söz konusu olan bu sistem Galaxy A7 ve Galaxy A9 modellerinde de gördüğümüz geniş açılı çekim lensleri ile aynı teknolojiye sahip. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, telefonun geniş açılı çekimler konusunda oldukça iddialı olduğunu belirtiyor. M serisi akıllı telefonların öne çıkan özelliğinin lanse edilmesinden de hiçbir şekilde çekinmediğini de belirtti. Reklamda telefon hakkında daha öncesinde ortaya çıkan sızıntılardan Infinity-V çentikli ve çerçevesiz ekran tasarımı da görülüyor. Ayrıca cihazın arka tarafında parmak izi okuyucusu da net bir şekilde gözlemlenebiliyor.


Samsung hakkında az bilinen 10 gerçekSamsung hakkında az bilinen 10 gerçek
Samsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli ÇıkaracakSamsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli Çıkaracak
Samsung En Küçük Kamera Sensörünü TanıttıSamsung En Küçük Kamera Sensörünü Tanıttı

PAYLAŞ