Boğaziçi Ventures, Mafia Games'e 3 milyon TL yatırım yaptı - Haberler - indir.com

Boğaziçi Ventures, Mafia Games'e 3 milyon TL yatırım yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-02 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Piyasada daha çok yetenek ve şans temele sahip casual oyun geliştirici şirket Mafia Games, yeni bir yatırım aldı. Boğaziçi Ventures tarafından 3 milyon TL’lik yatırım ile beraber global olarak şirketin büyümesinin hızlandırılması hedefleniyor. Global olarak Avrupa, Orta Doğu ve Afrika oyun geliştirme ekosistemi baz alındığı zaman ilk 3’te bulunan Türkiye’deki oyun pazarı son yıllarda başarılı çıkışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu alanda 500’den fazla küçük ve orta seviyede oyun geliştirme stüdyosu kurulurken, sektörde yer alan yaratıcı yetenekler ile bu alan hızla büyümeye devam ediyor.

Oyun, Perakende teknolojileri ve Dijital Sağlık alanlarına yatırımlar gerçekleştirilen BV Growth fonu ile beraber uluslar arası pazarlarda hızla ölçeklenen teknolojilere yatırım yaparak büyümesini gerçekleştiren Boğaziçi Ventures, şans ve yetenek temelli oyunlara yönelik oluşturulan kurucusu Fatih Polat ve Serkan Aksu olan yerli oyun girişimi Mafia Games’e 3 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Resmi olarak tanıtılan Redmi K40 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi K40 Pro özellikleri ve fiyatı

Mafia Games’e 3 milyon TL’lik yatırım yapıldı

Boğaziçi Ventures ortaklarından olan ve oyun sektörü uzmanı Burak Balık, söz konusu yatırımı Clubhouse yayınında açıkladı ve  “Boğaziçi Ventures olarak, bir girişime yatırım yaparken genellikle ortak vizyonlar ve hayallere sahip olup olmadığımıza bakıyoruz. Mafia Games ile de gerçekleştirdiğimiz yatırım görüşmelerinde aynı hayalleri paylaştığımızı görmek bizi oldukça heyecanlandırdı” dedi. Mafia Games kurucularından olan Serkan Aksu ise “Global oyun sektöründe gördüğümüz fırsatları değerlendirmek amacıyla çıktığımız yolda Boğaziçi Ventures'ın yatırımı ile gücümüze güç katıp hedefimize hızla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.


Resmi olarak tanıtılan Redmi K40 ve Redmi K40 Pro+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi K40 ve Redmi K40 Pro+ özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 4G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ