BMW, yangın riski bulunan araçlarını geri çağırıyor - Haberler - indir.com

BMW, yangın riski bulunan araçlarını geri çağırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 11:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Alman otomobil devi BMW, otomobil dünyasına bir yeni otomobil çağırma vakası daha kazandırdı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Güney Kore'de bir nedenden dolayı 480 bin aracını geri çağıran şirket, yıl sonuna yaklaşırken yeni bir vakayla daha sarsıldı.

BMW, yangın riski bulunan araçlarını geri çağırıyor

Şirketin yaptığı yeni bir açıklamaya göre piyasadaki tam bir milyon aracı geri çağırdığını belirtti. Geri çağrılan bu araçların 4 ve 6 silindirli dizel modeller olduğu ve 428 bin aracın Almanya'da olduğunu belirtti. Diğer araçlar ise Asya ve Avrupa pazarında yer alıyor. Önümüzde zaman içerisinde araçların ilgili modülleri kontrol edilecek ve arıza çıkartma konusunda bazı ücretsiz tamirat ve parça değişimi hizmeti verilecek. 

BMW i3, Amazon'da Satışa Çıktı!BMW i3, Amazon'da Satışa Çıktı!

Buna benzer bir örneği 2015 ile 2016 yılları arasında üretilen bazı BMW modellerinde de görmüştük. 324 bin aracı egzoz gazı ve sirkülasyonu sisteminde bulunan hatalarından dolayı kaçak ve birikmiş olan yakıt artıklarının tutuşması sonucunda herhangi bir yangına sebep  olacağından dolayı geri çektiğini belirtti. Geri çağrılan bu araçların yanmayı önlemek maksadıyla hatalı parçaların değiştirileceği duyuruldu. 


BMW, Google'dan İntikam mı Alıyor?BMW, Google'dan İntikam mı Alıyor?
BMW ve Microsoft İş Birliği İle Araçlara Skype GeliyorBMW ve Microsoft İş Birliği İle Araçlara Skype Geliyor
BMW, Park Yeri Uygulaması Parkmobile'ı Satın AldıBMW, Park Yeri Uygulaması Parkmobile'ı Satın Aldı

PAYLAŞ