Bloomberg tarafından yapılan açıklamaya göre Bitcoin bin 500 Dolar'a düşebilir - Haberler - indir.com

Bloomberg tarafından yapılan açıklamaya göre Bitcoin bin 500 Dolar'a düşebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 10:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Kripto Para

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ne yazık ki Bitcoin'ide vurdu. Bloomberg analistine göre son zamanlarda dalgalanmalar yaşayan Bitcoin, daha da düşecek ve bunu önlemek için yapılabilecek herhangi bir şey bulunmuyor. 

Her geçen gün biraz daha değer kaybeden Bitcoin, yatırımcıları telaşlandırırken kripto para biriminin ise değer kaybetmesi analizleri artırdı. Bloomberg yetkilileri tarafından yapılan ve herkesi telaşlandıran araştırma sonucuna göre Bitcoin, bin 500 Dolar seviyesine düşmesi mümkün. Konuyla alakalı kesin konuşan Bloomberg analistleri, tüm Bitcoin yatırımcılarını telaşlandırdı. 

Bitcoin gelecekte değer kaybedecek!Bitcoin gelecekte değer kaybedecek!

Google'da Bitcoin'e ilgi arttı!

Bitcoin, Çarşamba günü 3 bin 668 Dolar seviyelerine geldi

Geçtiğimiz Çarşamba günü Bitcoin değerlerinde ciddi bir düşüş yaşandığı gözlemlendi. Normal şartlarda 3 bin 900 ile 4 bin 200 Dolar arasında işlem gören Bitcoin, son saatlerde hiç beklenmedik bir şekilde önceki değerinin altına indi. Çarşamba günü 3 bin 668 Dolar seviyelerine gelen Bitcoin, geçtiğimiz Kasım ayında gördüğü ve 2018 yılının en düşük değeri diyebileceğimiz 3 bin 500 Dolar değerine yaklaştı. 

%60 oranında da düşüş yaşanacak

Kripto para birimleri ile alakalı olan ve sürekli kripto para birimlerinin araştırmalarını yapan Bloomberg, yaptığı açıklamaya göre bu dalgalanmanın sonu ne yazık ki gelmeyecek. Bu dalgalanmalar 2019 yılında da gözlemlenecek. Kripto para birimlerinin fiyatlarının daha da fazla düşeceğini ifade eden Bloomberg analisti Mike Mcglone, "Kripto paraların babası olan Bitcoin, bin 500 Dolar değerlerine kadar düşecek." dedi. Bahsettiğimiz bu düşüş ise %80 oranında düşüş yaşamış fiyata bir de %60 oranında da düşüş yaşanacak. Bu da Bitcoin tarihinin en büyük değer kaybı olacak. 

 


Bitcoin 2019 yılında en yüksek değerine ulaşacakBitcoin 2019 yılında en yüksek değerine ulaşacak
Ünlü milyarder Tim Draper, 2022 yılına kadar Bitcoin'in 250 bin dolara ulaşacağını söyledi!Ünlü milyarder Tim Draper, 2022 yılına kadar Bitcoin'in 250 bin dolara ulaşacağını söyledi!
Bitcoin çakıldı: 5 bin doların altına düştü!Bitcoin çakıldı: 5 bin doların altına düştü!

PAYLAŞ