Blok Puzzle Türünde Sonsuz Koşu Oyunu: Hazumino (Video) - Haberler - indir.com

Blok Puzzle Türünde Sonsuz Koşu Oyunu: Hazumino (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyun klasikleri arasında yer edinen Tetris'e farklı bir bakış açısı kazandıran Hazumino, keyifli bir oyun deneyimi vaad eden sonsuz koşu türünde bir beceri oyunudur.

Tetris bloklarıyla meydana getireceğiniz bir yol kurmaya dayalı olan ve 12 farklı karakter arasından seçim yapabileceğiniz oyunda bu karakterin size verilen blokları kullanarak inşa edeceğiniz yol üzerinde ilerlemesi için yardımcı olacaksınız.

Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş olan bu eğlenceli sonsuz koşu macerasında, inşa edeceğiniz yol üzerinde kesinlikle boşluk bırakmamaya ve blokları karaktere engel olacak şekilde yerleştirmediğinize emin olmalısınız. Aksi takdirde oynadığınız bölümü tamamlayamazsınız.

Facebook ve Twitter arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz oyunda, elde ettiğiniz puanları sosyal ağ hesabınız üzerinden paylaşabilir ve 5 farklı dünyada zorlu etapları geçmek için mücadele edebilirsiniz.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir, oyun için yayınlanan oynanış videosunu da izleyebilirsiniz.




Hazumino Oyun Videosu


PAYLAŞ