Blok Eşleştirme Oyunu: Slido (Video) - Haberler - indir.com

Blok Eşleştirme Oyunu: Slido (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Android platformu için geliştirilen ve beceri oyunları kategorisinde karşımıza çıkan Slido, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve adeta bağımlısı olacağınız bir blok eşleştirme oyunudur.

Mobil oyun geliştiricisi Very Nice Studio tarafından ortaya çıkarılan oyunda, cihaz ekranınızın üst bölümünden çapraz olarak aşağıya doğru hızla düşen renkli blokları yine ekranın alt bölümünde bulunan aynı renkteki sütunlar ile eşleştirmeye çalışmalısınız. Eşleştirmeyi yaparken altta bulunan sütunları parmağınız aracılığıyla sağa sola hareket ettirebileceğiniz gibi doğru yaptığınız her eşleştirme için puan alabilir ve arka arkaya yaptığınız eşleştirmeler sayesinde daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz.

Slido

Google Play entegrasyonuna da sahip olan oyuna Google+ hesabınızla giriş yaparak, oyun içerisinde kazandığınız tüm puanları kaydedebilir ve bu puanlar sayesinde arkadaşlarınıza meydan okuyarak onlarla da rekabet edebilirsiniz.

Android telefon ya da tabletinizde oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan Slido oynanış videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Slido Oynanış Videosu


PAYLAŞ