Blogger nedir ? - Haberler - indir.com

Blogger nedir ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-08 21:00:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Soru-Cevap

Bu içerik " Blogger nedir ? " sorusunu cevaplar ve içerik yönetim sistemleri hakkında bilgiler sunmayı amaçlar.

Blogger nedir ?

Blogger.com, bilgilerinizi paylaşmak ve blog yayınlamak için en iyi platformlardan biridir. Blogger, kullanıcıların bloglarına fotoğraf göndermelerine olanak tanıyan dünya çapında popülerdir. Blogger, çok kullanıcılı bloglara izin veren blog yayınlama hizmetine yönelik en iyi ücretsiz platformdur. Pyra Labs tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmüştür.

Blogger'dan Müstehcen İçerik Paylaşımına Engel!Blogger'dan Müstehcen İçerik Paylaşımına Engel!

Blogger, Google'ın bütçe olmadan bloglar oluşturmak ve blogları tanıtmak için kullandığı ücretsiz bir araçtır. Blogger.com, bloglar oluşturabileceğiniz ve istediğinizi paylaşabileceğiniz Google'ın sahibi olduğu ücretsiz bir platformdur. Kişisel blog veya belirli bir konuyla ilgili profesyonel bir blog olabilir. Blogger, Google'ın sahibi olduğu ücretsiz ve en iyi platformdur.

Artık Blogger.com'un ne olduğunu biliyorsunuz. Ama size harika ve profesyonel bir blog veya web sitesi oluşturmak için neden Blogger'ı seçmeniz gerektiğini söyleyeyim. İşte sizi kesinlikle şaşırtacak Blogger'ın birkaç özelliği. Blogger.com, doğrudan Google hesabınıza bağlıdır, böylece onunla giriş yapabilirsiniz. Sadece belirli bir Başlığa ve Adrese sahip yeni bir blog oluşturmanız gerekir. Ücretsiz blogunuzun adresi “.blogspot.com” uzantısıyla oluşturulur. Zamanla reklam alabilir ve gelir elde edebilirsiniz.


İlgili uygulamalar

Evernote El Yazısı Desteği Tanıtım Videosu


PAYLAŞ