Blog Platformu Medium'un iOS Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Blog Platformu Medium'un iOS Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçen Mart ayının sonlarına doğru yaptığımız haberle iOS platformuna geleceğini duyurduğumuz yeni nesil blog platformu Medium, iPhone ve iPad cihazlar için App Store'da indirmeye sunuldu.

Twitter'da kullanıcıların yazdıklarını kısıtlayan 140 karakterlik yazma sınırlamasından sıkılan blog yazarlarını bu durumdan kurtarmak amacıyla Twitter'ın kurucu ortaklarından Evan Williams tarafından kurulan yenilikçi blog platformu Medium, günümüzde yaklaşık 15 milyon tekil kullanıcı sayısıyla her geçen gün popülerliğini arttırmaya devam ediyor.

Medium App

Bu popülerliğini mobilde de yaygınlaştırmak isteyen girişim, iOS kullanıcılarına yönelik geliştirdiği uygulamasını ücretsiz olarak bugün itibariyle kullanıcılarına sundu. 

Medium iOS uygulaması sayesinde kullanıcılar kesinlikle hiçbir yazma kısıtlaması olmadan mobil cihazları üzerinden makalelerini, notlarını ya da düşündükleri hemen her şeyi yazarak diğer kullanıcılar ile kolayca paylaşabilecekler.

Basit tasarlanmış arayüzü ve kolay kullanımıyla dikkat çeken Medium'u iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ