Blog Platformu Medium, iOS Uygulamasını Yayınlayacak - Haberler - indir.com

Blog Platformu Medium, iOS Uygulamasını Yayınlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların 140 karakterlik yazma sınırlamasını ortadan kaldırarak yazma alışkanlıklarını değiştirmeyi amaç edinmiş olan yeni nesil blog platformu Medium, önümüzdeki hafta iOS uygulamasını yayınlayacağını duyurdu.

Twitter'ın kurucu ortaklarından Evan Williams tarafından kurulan ve günümüzde aylık 13 milyon tekil kullanıcı sayısına ulaşan yeni nesil blog platformu Medium'un iOS uygulaması önümüzdeki hafta Apple App Store'da yerini alarak kullanıcıların indirmesine sunulacak. Williams tarafından iOS platformuna geleceği duyurulan uygulama ile birlikte paylaşılan yazıların daha fazla okunacağı ve platformun mobil dünyada daha hızlı ilerleyerek büyüyeceği ön görülüyor.

Medium App

Medium'un en önemli ve dikkat çeken avantajı da 140 karaktere kadar düşen yazma alışkanlıklarını değiştirerek kullanıcıların daha fazla karakter ile kendilerini ifade etmelerini sağlamak. Çevrim içi bir hikaye anlatma ya da blog platformu olarak hizmet vermek isteyen Medium, basit arayüzü ve sade tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Henüz gelir modeli olarak planlama aşamasında olan Medium'un yayınlayacağı iOS uygulaması ile artık kullanıcılar diledikleri her yerden mobil cihazları aracılığıyla platform üzerinden paylaşımda bulunabilecekler.

Medium iOS uygulaması yayınlandıktan uygulamayı sitemizden indirmek için indir.com'u takip etmeye devam ediniz.





PAYLAŞ