Blockchain tabanlı telefon HTC EXODUS 1 - Binance Edition fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Blockchain tabanlı telefon HTC EXODUS 1 - Binance Edition fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 11:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı cep telefonu sektörünün gelişmesi ile beraber teknoloji şirketleri her geçen gün farklı alanlarda kendilerini geliştirmeye yönelik hareket ediyor. Merkezi Tayvan olan HTC şirketi, bildiğiniz üzere dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ile beraber ortaklaşa yürüttüğü çalışmanın sonucunda blockchain tabanlı yeni bir akıllı cep telefonunu duyurdu. Şu an için sınırlı sayıda üretimi gerçekleştirilen EXODUS 1 - Binance Edition adlı akıllı cep telefonunun en büyük özelliği dahili bir kripto para cüzdanı olarak adlandırılmasıdır. Tayvan'ın en büyük teknoloji şirketlerinden HTC, merkezi Malta olan ve yine dünyanın lider kripto para borsalarından biri olan Binance'ın geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde özel olarak başlattığı blockchain platformu olan Binance Chain'e yönelik olarak geliştirdiği yeni akıllı cep telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

HTC tarafından 28 Ekim tarihinde tanıtımı gerçekleştirilen blockchain tabanlı EXODUS 1 adlı akıllı telefonun özel bir sürümü olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan EXODUS 1 - Binance Edition kullanıcıların Binance DEX’e erişimine izin verilecek. Bu sayede kullanıcılar, mobil haldeyken dijital varlıklarını güven içerisinde takip edebilecek ve borsada işlem yapacaklar. Bunun yanı sıra aynı zamanda dahili olarak Binance’ın “Trust Wallet” adını verdiği kripto para cüzdanı özelliğinin bulunduğu akıllı telefonlar, kripto para dünyasında etkin olan kullanıcılar için yepyeni bir deneyim yaşayacaklar. 

HTC EXODUS 1 - Binance Edition'ın özellikleri 

Blockhain tabanlı olarak üretilen EXODUS 1 - Binance Edition adlı akıllı cihaz, 6 inç Quad HD+ ekran özeliği ile karşımıza çıkacak. 4K/60fps video çekme özelliğine de sahip olan bu eşsiz akıllı telefon, 12 MP+ 16 MP çift arka kamerası ile kullanıcıların fotoğraf zevklerinde de yanında oluyor. Telefonun ön tarafına baktığımızda ise Bokey desteği ile karşılaşıyoruz. Şöyle ki cihazın ön kamerasında 8 MP çözünürlük özelliğine sahip selfie kamerası vardır. 

Söz konusu bu akıllı cep telefonu gücünü  Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemci sisteminden alırken bunun yanı sıra aynı zamanda cihazda 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı da yer alıyor. IP68 sertifikası sayesinde 1.5 metre suda 30 dakika kadar durabilen söz konusu bu akıllı cep telefonunda 3.5000 mAh değerinde bir batarya yer alıyor. Oldukça güçlü bataryası sayesinde de kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan EXODUS 1 - Binance Edition kutusundan Android Oreo ile çıkıyor. Bu ayın son günün sayışa sunulması planlanan EXODUS 1 - Binance Edition 599 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak. 

6 inç Quad HD+ ekran özelliğine sahip olan HTC EXODUS 1 - Binance Edition adlı akıllı cep telefonu işlemci kısmında Qualcomm Snapdragon 845 kullanmayı tercih etmiştir. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile karşımıza çıkan söz konusu bu akıllı cep telefonunun arka kısmında 12MP + 16MP özellikleri bulunurken ön kısmında ise 8 MP kamera yer alıyor. Cihazın batarya kısmında ise 3.500 mAh gücünde bir kamera yer alıyor. Cihazın bağlantı kısmına göz attığımızda Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, USB Type-C özelliklerini görüyoruz. Bunlara ek olarak ise Android Oreo işletim sistemine sahip olan bu akıllı cihazın renk seçeneği ise siyahtır. 

 

 





PAYLAŞ