Blizzard'ın düzenlediği BlizzCon etkinliği geliyor! - Haberler - indir.com

Blizzard'ın düzenlediği BlizzCon etkinliği geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 09:33:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Her yıl Blizzard Entertainment tarafından Blizzard oyunlarını sevenler için düzenlenen dev fuar, bu yıl Anaheim Convention Center'da düzenleniyor!

BlizzCon arifesinde düzenlenecek Fuar Öncesi Şenlikler, farklı bilet seçenekleri ve geniş etkinlik alanıyla BlizzCon deneyimini daha da geliştirecek bir hal alıyor. Biletleri yanında Warcraft'ın 25.yılına ait özel figürler de hediye!

Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

Oyuncuların gözde fuarı!

1-2 Kasım tarihlerinde Kaliforniya'da Anaheim Convention Center'da karşımıza çıkacak fuar birbirinden heyecanlı ve farklı oyunlar, eSpor turnuvaları ve cosplay gösterilerini gelen ziyaretçilerin huzuruna sunacak. 4 Mayıs Cumartesi ve 8 Mayıs Çarşamba olmak üzere iki farklı gün biletler satışa sunulacak.

BlizzCon 2019, özel geliştirici panelleri, espor karşılaşmaları ve katılımcıların hayal dünyasını ortaya koyarak kendilerini kanıtlarken düzenlenecek sayısız etkinlikler arasında geniş alana yayılmasını hedefleyen Blizzcon, oyunculara yönelik eğlenceli toplulukların buluşmalarını düzenleyecek.

BlizzCon Bilet Çeşitleri Nelerdir?

Bu yıl karşımıza 3 farklı bilet seçeneğiyle birlikte ziyaretçilerini bekleyen BlizzCon bilet seçeneklerinden ilki BlizzCon Portal Pass.

  • BlizzCon Portal Pass, özel bir bilet olmanın yanı sıra onu özel kılan giriş kapısının da farklı olması, bunun yanı sıra BlizzCon'da 1 gün önce düzenlenecek "Night at the Faire" etkinliğine giriş hakkı ve Cuma, Cumartesi günleri alana erken giriş hakkı, özel park alanı, fuar boyunca Blizzard çalışanlarıyla sohbet etme gibi özelliklere sahip olacaklar.
  • İkinci bilet seçeneği BlizzCon Pass. Standart bir bilet olmasının yanı sıra Fuar öncesi Şenliklere de katılım sağlayabiliyor.
  • Üçüncü bilet ise BlizzCon Benefit Dinner. Özelliği ise Portal Pass'ın tüm yetkilerine sahip olup, düzenlenecek özel yemeklere katılım sağlayabiliyor.



CES 2019 Tüketici Fuarının En İyileriCES 2019 Tüketici Fuarının En İyileri
Dell Gaming, Alienware Ürünleri GIST FuarındaDell Gaming, Alienware Ürünleri GIST Fuarında

PAYLAŞ