Blast Zone, Steam'de Ücretsiz Sunuluyor - Haberler - indir.com

Blast Zone, Steam'de Ücretsiz Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 19:10:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun satın olma programı olma Steam piyasaya girdiği günden beri oyunseverleri mutlu etmeye devam ediyor. Bir çok kişiyi kendisine bağlayan Blast Zone savaş oyunu Steam tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. İlk zamanlarda Steam üzerinde 32 TL'ye sunulan Blast Zone oyunu kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Bu durum oyuncuları oldukça sevindiriyor. Ne zamana kadar ücretsiz olacağı konusunda her hangi bir bilgi olmadı için hemen şimdi Steam'e girerek Install Game bölümünde Blast Zone oyununu Steam hesabınıza ekleyebilirsiniz. Oyun koleksiyonlarınıza ekleyeceğiniz Blast Zone ile oldukça mücadele dolu anlar yaşamaya hazır olun. 

Steam Kış İndirimleri BaşladıSteam Kış İndirimleri Başladı

Blast Zone macerasına ücretsiz katılın

Rekabetçi oyun tarzı ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Blast Zone oyunu kısa süreliğine Steam üzerine ücretsiz olarak sunuluyor.  Victory Lap Games stüdyosu tarafından geliştirilen Blast Zone, ilk etapta sadece tekli oyun modu olmasına rağmen dikkat çekici özellikleri ve oyun kalitesi ile oyuncuların beğenisini kazanıyor. Tek oyunculu olan 240 tane görevi tamamlayarak oyunun çok oyunculu bölümüne geçiş yapabilirsiniz. Çok oyunculu moduna geçtiğinizde mevcut arkadaşlarınızla güçlü bir takım kurarak karşınıza çıkan tüm rakipleri yok edeceksiniz. Oyunun amacı hayatta kalan son bombacı olmak. Tüm rakiplerinize rağmen bunu başarırsanız Blast Zone'un kahramanı olabilirsiniz. Bombanızı hazırlayın, fitili ateşleyin ve liderlik tablosunun zirvesinde yer almaya hazır olun. 

Blast Zone'un özellikleri

Sıradışı oyun sahneleri ve görüntü kalitesi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Blast Zone dünyasında en güçlü bombalar ile rakiplerinize saldıracaksınız. Areanın kazananı olmak adına rakiplerinizi ortadan kaldırmanız gerekiyor. 32 oyunculu Blast Zone dünyasında ister çevrimiçi olun isterseniz de çevrimdışı performans sergilemeye odaklanın. Bombardıman, takım nakavt, hazine avı, zombi ve bunlar gibi daha bir çok seçeneği ile karşımıza çıkan Blast Zone oyununda takım sistemi ile hareket edeceksiniz. 240 tek oyunculu, 283 çok oyunculu oyun modları sayesinde sürükleyiciliğini her an devam ettiren Blast Zone macerasında hayatta kalan son kişi olmaya yönelik hamleler yapacaksınız. Şu an için Steam'de ücretsiz olarak sunulan Blast Zone'u kaçırmadan hemen maceranın heyecanını yaşamaya başlayın. 





PAYLAŞ