Blair Witch PlayStation 4 ne zaman çıkacak? - Haberler - indir.com

Blair Witch PlayStation 4 ne zaman çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geliştiricisi Bloober Team olan ve 30 Ağustos ile beraber Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştiren korku oyunu Blair Witch, kısa süre içerisinde Playstation 4 için de çıkışını yapacak. Bloober Team ve Lionsgate Games tarafından yapılan açıklama ile beraber oyunun çıkış tarihi belli oldu. Korku ve gerilim türüne sahip olan oyunların son dönemde oldukça yaygın olduğunu görüyoruz. Birçok korku oyunu piyasada  yer alsa da aralarındaki bu isim sadece PC ve Xbox One platformlarına çıkmasına rağmen büyük bir başarı ivmesi yakalamış durumda. E3 2019 etkinliğinde duyurulan Blair Witch oyunu yakın zamanda çok daha geniş bir oyuncu kitlesi için Playstation 4 konsolunda çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Blair Witch, PlayStation 4 için geliyor

PlayStation 5'in ilk oyunları belli olduPlayStation 5'in ilk oyunları belli oldu

Oyun ilk olarak 30 Ağustos tarihinde Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı. O sürede PS4 için herhangi bir detay yer almıyordu. Lionsgate Games ve Bloober Team ise oyunun bugün Playstation 4 için geleceğini doğruladı ve çıkış tarihi ile beraber özel bir fragmanda yayınladı. 3 Aralık 2019 tarihinde oyun PS4 platformunda yer alacak ve üst taraftan bu fragman videosunu izleyebilirsiniz. Açıklamaya göre Good Boy Pack adlı bir versiyonla uyumlu olacak DLC ile beraber gelecek. Bu DLC ise oyundaki köpek Bullet için yeni eşya, animasyon ve duvar kağıtları getiriyor.

1996 yılında Black Hills ormanı’nda bir çocuğun kaybolması ile başlayan hikaye, Ellis adlı bir polis memurunun çocuğu ormanda aramasını konu alıyor. Oyun Playstation 4 için 170 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacak. Henüz çıkışına ise 2 hafta gibi bir sürenin olduğunu belirtelim.


İlgili uygulamalar
Sony CEO'sundan heyecanladıran PlayStation 5 açıklamasıSony CEO'sundan heyecanladıran PlayStation 5 açıklaması
PlayStation 5 konsept videosu yayınlandıPlayStation 5 konsept videosu yayınlandı

PAYLAŞ