BlackView MAX1 lazer projeksiyonuyla satışa çıkıyor! - Haberler - indir.com

BlackView MAX1 lazer projeksiyonuyla satışa çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 10:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefonlarla projeksiyonları bir araya getiren yeni telefon modeli BlackView MAX1 satışa çıkıyor. İşte yeni model ile ilgili detaylar. 

Sony'nin yeni nesil 4K projektörleri dudak uçuklatıyor

LG, 310 ekranlık görüntüyü 17 cm mesafeden yansıtabilen projektörünü tanıttıLG, 310 ekranlık görüntüyü 17 cm mesafeden yansıtabilen projektörünü tanıttı

Projeksiyon cihazlarının mini modelleri performans ve kullanım açısından her ne kadar uygun olsa da bugüne kadar telefonlarla projeksiyon cihazlarını bir araya getiren bir marka olmamıştı. Akıllı telefonlara entegre edilen yeni projeksiyon cihazı ile geliştirilen BlackView MAX1 ise bu konuda bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Çinli bir üretici tarafından geliştirilen BlackView MAX1 bu alanda aynı zamanda yakından takip edilecek. Öyle ki kullanıcılar tarafından bu yeni özelliğin sevilmesi halinde bundan sonraki modellerde projeksiyon gibi ek özelliklere de yer verilmesi mümkün.

BlackView MAX1 farklı bir deneyim yaşatacak!

Yeni modelde kullanılan projeksiyon, lazer destekli ve özel bir modül olarak geliştirilmiş durumda. Bir yıldan beri yapılan çalışmaların sonucu olarak geliştirilen yeni telefon modeli, türünün ilk örneği olduğu gibi aynı zamanda markanın bu alanda oldukça iddialı olmasını da sağlıyor.

Bugüne kadar paylaşılan bilgilere göre yaklaşık 2 metrelik bir mesafeden 70 inç gibi geniş bir ekran paylaşma özelliği bulunan telefon, üstelik parlaklık konusunda da oldukça iddialı. Firma özellikle projeksiyonun parlaklık ve netlik konusundaki gücüne güveniyor. Projeksiyon özelliğini daha da geliştirmek adına tripod ve kumanda desteği de sunan marka, böylece telefonun adeta bir projeksiyon cihazı olarak çalışmasını ve uzaktan yönetilmesini sağlıyor.

BlackView MAX1 teknik özellikleri neler?

Yapılan açıklamalara göre BlackView MAX1 teknik özellikleri şöyle;

  • 6 inç AMOLED ekran ve 18:9 görüntü desteği ile 2160X1080 çözünürlük
  • Gorilla Glass desteği
  • Kalınlık 10mm
  • 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Helio P23 anakart
  • 6GB RAM
  • 64GB depolama kapasitesi

BlackView MAX1 ne zaman satışa çıkacak?

Modelin 1 Mart itibari ile satışta olacağı açıklandı. 

Nebula Capsule İnceleme?



PAYLAŞ