Blackberry Messenger, Mobil Uygulamaları Güncelleniyor - Haberler - indir.com

Blackberry Messenger, Mobil Uygulamaları Güncelleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

2013 yılının Ekim ayında iOS ve Android sürümlerini yayınlayan Blackberry Messenger, yayınlanmasının ardından kısa bir sürede 5 milyon indirilme rakamına ulaşarak Ekim ayı içerisinde en çok indirilen uygulamalar arasında yer almıştı.

BBM tarafından geçen ay yayınlanan raporda 40 milyon indirme rakamına ulaşan Blackberry bu duyurusuna ek olarak iOS ve Android uygulamalarının özelliklerini geliştirmek içinde çalışmalara başlandığını bildirmesiyle beraber bunu 'BBM'e Sesli İletişim Desteği Geliyor' başlıklı haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Uygulamayı iPhone ya da Android telefonlarına kuran kullanıcılar, Blackberry telefon kullanıcıları gibi BBM'in tüm özelliklerinden faydalanamıyorlardı. Ancak Blackberry yeni yapacağı güncelleme ile birlikte BBM kullanıcılarının hem tüm özelliklerden faydalanabileceğini hem de ek olarak BBM Voice ve BBM kanallarını da kullanabileceklerini açıkladı.

Güncellemeler ile ilgili açıklama yapan Blackberry geliştirmelerin '2014 yılı içerisinde' tamamlanacağını ifade etmiş olsa da gelen bilgilere göre Blackberry Messenger'ın BBM kanalları ve BBM Voice özelliğini destekleyen Beta sürümü Android işletim sistemine sahip cihazlar için çıkmış durumda.





PAYLAŞ