Blackberry Key 2'nin tüm özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Blackberry Key 2'nin tüm özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 14:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

5 Haziran tarihinde yani dün resmi tanıtım görselini sızdırarak Blackberry'i heyecanla bekleyenlerin heyecanlarını artıran Evan Blass, bu seferde telefonun bütün donanım özelliklerini sızdırarak telefon hakkında tüm bilgilere sahip olmamıza neden oldu.  Sızdırdığı bilgilerle herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başaran Evan Blass, sızdırılan donanım özelliklerinde ilk göze çarpan şey birçok farklı varyasyonla akıllı telefon piyasasına girmeyi başaran firma bu sefer sadece 6 GB RAM ile piyasaya girecek olması diyebilirim. Burada kullanıcılar dilerse 64 GB modeli satın alabilecekken dilerse 128 GB modeli satın alabilecek.

12 Megapiksel arka kamera özelliği

4.5 inçlik ekran özelliği ile karşımıza çıkacak olan cihaz, 1620 x 1080 pixel çözünürlük sunacak. Ayrıca cihaz Gorilla Glass 3 ekranla akıllı telefon pazarında yerini alacak. 12 Megapiksel çift arka kamera özelliği bulunduran Blackberry Key 2 kullanıcıları 4K ve 30 FPS video kaydı çekebilecek. Ön kamerada bulunduran Blackberry Key 2, 8 Megapiksel boyutunda ve 1080P'de 30 FPS'lik video kaydı oluşturulabilecek. Parmak izi okuyucu özelliği bulunduran Blackberry Key 2, cihazın boşluk tuşuna entegre edilmiş durumda. işletim sistemi ise Android 8.1 olacak olan Blackberry Key 2, 3,5 mm jack girişi es geçilmiş durumda. son dönemlerde akıllı cihazların bu teknolojiyi bünyelerinde bulundurmak istemediklerini göz önünde bulunduracak olursak güzel bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.

Siyah ve metal renk tasarımı ile gelecek

3500 mAh'lık batarya bulunduracak olan Blackberry Key2, Quick Charge 3.0 desteği bulunduracak. Daha önceden de ürettiği telefonlarla şarj konusunda kullanıcılarının beğenisini toplamış olan Blackberry, şarj konusunda yaşattığı deneyimi bir üst seviyeye taşımaya kararlı olduğu kesin. Şimdilik renk seçeneklerinin neler olacağı ve nasıl olacağı konusunda bir bilgiye sahip değiliz. Fakat kesin olarak 2 renk seçeneğini kullanacağını biliyoruz. Bunlar metal ve siyah renkler. Özellik konusunda oldukça başarılı olan Blackberry Key 2, performans konusunda da aynı başarıyı gösterecek mi bilmiyorum.





PAYLAŞ