Blackberry KEY 2’nin kırmızısı çok farklı olacak! - Haberler - indir.com

Blackberry KEY 2’nin kırmızısı çok farklı olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 16:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Blackberry tarafından geçtiğimiz yılı itibariyle piyasaya sürülen ve KEY 2 adı verilen yeni model için özel bir sürüm tanıtıldı. İşte özel sürüm ile ilgili detaylar. 

Blackberry Key 2'nin tüm özellikleri sızdırıldı 

BlackBerry Ghost 4000 mAh'lık dev pille geliyorBlackBerry Ghost 4000 mAh'lık dev pille geliyor

Blackberry’nin mobil dünyadaki en son kozlarından bir tanesi olan Blackberry KEY 2 üzerinden uzun bir zaman geçmiş olmasına rağmen yeni versiyonu ile piyasaya sunulmadı. Kullanıcılar mevcut telefonun bir üst versiyonu beklese de Blackberry tarafından yapılan açıklamalarda Blackberry KEY 2 için Red Edition adı verilen özel bir sürümün piyasaya sunulduğu ifade edildi.

KEY 2 sürprizi!

Firma tarafından yapılan basın açıklamasında yeni telefon ile ilgili teknik özelliklere de vurgu yapılırken yeni telefonun daha yetenekli olacağı belirtildi. Kenarlarından ön paneline kadar tamamen kırmızı bir renkle kaplanan telefon, önceki versiyonlarına göre depolama alanı ile farklılık içeriyor.

KEY 2’nin farkı ne?

128gb bir depolama alanının bulunduğu Blackberry KEY 2’de böylece kullanıcılar depolama açısından herhangi bir sorun yaşamayacak. Yeni telefonda bu özelliğin dışında yazılımda da bir takım değişikliklere gidilmiş durumda.  Blackberry Hub ve Blackberry Takvim uygulamaları yenilenmiş hali ile yeni versiyonda bulunacak.

Kırmızı Blackberry KEY 2 ne zaman satılacak?

Şu ana kadar gelen bilgiler doğrultusunda telefonun net olarak satış tarihi belirlenmiş. Avrupa ve Kuzey Amerika bölgesinde satışa sunulması beklenen cihazın Asya için de bir planlaması bekleniyor. Telefonun satış fiyatı ise Amerika Birleşik Devletleri'nde 749 dolar, İngiltere'de 699 pound ve Avrupa'da 779 Euro olacak.


BlackBerry Ghost ve Ghost Pro TanıtıldıBlackBerry Ghost ve Ghost Pro Tanıtıldı

PAYLAŞ