BlackBerry Ghost ve Ghost Pro Tanıtıldı - Haberler - indir.com

BlackBerry Ghost ve Ghost Pro Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-02 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların son dönemlerde tasarım noktasında genel bir değişikliğe gittiğini biliyoruz. Özellikle çentikli ekranların yaygınlaşması buna en büyük örnek diyebiliriz. Bu yenilik adımlarını atan bir yeni şirket ise BlackBerry oldu. Yeni bir tasarım anlayışına giden şirket üzerinde fiziksel tuş yer almayan yeni orta segment Ghost ve Ghost Pro modellerini Hindistan üzerinde tanıttı. Cihazlara dair bir süredir sızıntılar gelmeye devam ederken, şimdi ise her iki cihazın resmi detayları belli olmuş oldu. Hindistan’da süren faaliyetlerin başındaki isim Optiemus tarafından bir süredir Evolve X adlı yeni bir telefon bekleniyordu. Ancak model BlackBerry Ghost Pro olarak geldi ve şirketin yenilikçi tasarımını da bu modelde göreceğiz.

5.99 inçlik Full HD + ekran ile gelen model 18:9 ekran oranına uyarak geliyor. Ghost Pro modelinin ön yüzeyinde 16 megapiksellik bir kamera görürken arka yüzeyde ise 13 + 12 megapiksellik çift kamera detayını görüyoruz. Çift kamera sistemi Pro olmayan Ghost modelinde ise 13 + 13 megapikselik olarak geliyor. Serinin Pro olan modelinde Snapdragon 660 işlemcisi ile beraber 6 GB RAM görüyoruz. Ghost olan cihaz ise Snapdragon 450 ile beraber 4 GB RAM ile geliyor. Her iki modelinde 4000 mAh’lik bataryası olduğu ifade edilirken cihazlar Qualcomm Quich Charge 3.0 hızlı ve kablosuz şarj desteğine sahip durumdalar.

Diğer teknik özellikler

  • · Her iki cihaz için de 2 TB'a kadar microSD desteği
  • · Android 8.1 (Oreo)
  • · Hibrid Çift SIM (nano + nano/microSD)
  • · Ghost: Çift tonlu LED flaş ile 13MP + 13MP çift arka kamera, Samsung S5K3L8 sensörü
  • · Ghost Pro: Çift tonlu LED flaşlı, f/1.8 diyaframlı 12MP arka kamera (Samsung S5K2L8 sensör), Samsung S5K3M3 sensörlü f/2.6 diyaframlı13MP ikincil kamera
  • · Her iki cihaz için de f/2.0 diyafram ile 16MP ön bakan kamera
  • · Parmak izi sensörü
  • · 3.5mm kulaklık girişi, FM Radyo, Dolby Atmos (Ghost Pro için)
  • · 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5 LE, USB 2.0 Tip-C, USB OTG

BlackBerry Ghost modelinin 1850 TL ve Ghost Pro modelinin ise 2580 TL fiyat etiketlerinde olması bekleniyor.





PAYLAŞ