BlackBerry Ghost 4000 mAh'lık dev pille geliyor - Haberler - indir.com

BlackBerry Ghost 4000 mAh'lık dev pille geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-06 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

BlackBerry'nin yeni akıllı telefon modeline dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayı ile beraber modele ait olduğu iddia edilen bir görsel ortaya çıkmıştı. Bu görsel ile sızıntıları ile ünlü isim olan Evan Blass tarafından yayınlanmıştı. Bu noktada doğruluk ihtimali yüksek olan bu görsel sonrasında yeni Ghost modelinin 18:9 görüntü oranı ile BlackBerry şirketinin ilk çerçevesiz yapıya sahip modeli olacağı ifade edilmişti. Yeni Ghost modelinin üretiminin ise Hintli şirket Optiemus tarafından yapılacağı iddialar arasında yer almıştı. Optiemus şirketi ise 1995 yılında Hindistan'daki ilk cep telefonu satan şirket olarak bilinmektedir.

Duyumcu Evan Blass tarafından yaklaşık bir ay sonra yeni bir paylaşım yapılmış ve yeni modelin Ghost Pro olarak geleceği ve daha gelişmiş donanım özelliklerine sahip olacağı ifade edilmişti. Mayıs ayında model ile alakalı gerçekleştirilen yeni paylaşım ile beraber ise yeni Ghost ve Ghost Pro modelinin çıkış tarihi olarak yaz ayları olacağı ifade edilmişti. Çift lensli arka kamera yapısı ile beraber modelin optik yakınlaştırma ve düşük ışıkta üst seviye performans gibi yetenekleri olacağı belirtiliyor. Modelin ayrıca 4000 mAh'lik büyük batarya barındırması beklentiler arasında yer alıyor.

Bu büyük batarya ile BlackBerry Motion modeline bir rakip geliyor diyebiliriz. Birçok ülke pazarında satışa çıkması beklenilen modelin şuan için çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi yer almıyor. Model hakkında yakın zamanda BlackBerry şirketinden resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.





PAYLAŞ