Blackberry Ceo'su 2023'e kadar aynı kalacak! - Haberler - indir.com

Blackberry Ceo'su 2023'e kadar aynı kalacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-17 09:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Başarılı firma Blackberry, bu gün yeni bir karar duyurdu. Yönetim kurulu seçimleri yapıldı ve CEO John Chen'in aynı konumda kalması konusunda ortak bir karar alındı. BlackBerry, bugün CEO'su John Chen'i 2023'e kadar aynı konumda tutacağını bildirdi. Chen, 2013 yılında şirkete katıldı ve kötü gidişatı olan bir şirketi oldukça iyi bir şekilde toparlayıp bu günlere ulaştırdı.

Chen şirketi devraldığında, şirket tüm cephelerde mücadele ediyordu. Akıllı telefon dönemi  geldiği için yeterli iş gücüne sahip değillerdi ancak önemli pazarlarda hala güçlü bir marka olarak varlığını sürdürüyordu. Chen şirketi oldukça başarılı bir atakla güçlendirmeyi başardı. Şirket hisseleri, son 12 ayda% 89.9 arttı.

Yeni karar hakkında yapılan açıklamada, 'BlackBerry Yönetim Kurulu John Chen'e büyük güven duyuyor. John başarılı bir iş dönüşümü gerçekleştirdi ve şirketin güçlü yanlarını ve varlıklarını muazzam bir potansiyele sahip yeni bir şirket olan Enterprise of Things'e yeniden konumlandırması için hazırladı. ' şeklinde konuşuldu.  

İleriye dönük olarak, Chen'in tazminatı uzun vadeli hedeflere yönelecek ve maaşı aynı kalacak. Şirketin hisse bedeli 16 ila 20 dolar arasında ise, beş yıl içinde 5 milyon sınırlı pay sahibi olacak. Performansa dayalı bir nakit ödülü, şirketin hisse fiyatı 30 ABD dolarına düştüğünde kullanılabilir durumda olacak ve bu sayede BlackBerry'nin piyasa değeri 16,1 milyar dolara ulaşacak ve mevcut seviyelerden% 134'lük bir artışa neden olacak.

 





PAYLAŞ