BlackBerry Assistant Duyuruldu - Haberler - indir.com

BlackBerry Assistant Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Siri, Cortana ve Google Now karşısında cevap hakkını kullanmak isteyen BlackBerry, sesli asistan hizmeti konusunda rakiplerine göre biraz geç kalmış olsa da BlackBerry Assistant ile cevap verdi.

BlackBerry'nin resmi blogundan şirketin sosyal medya pazarlama müdürü Donny Halliwell tarafından yapılan duyuruya göre; BlackBerry 10.3 sürümüyle birlikte BlackBerry telefonlarda kullanıma sunulacak olan BlackBerry Assistant, e-posta ya da takvim üzerinde arama yapma, etkinlikler için davet gönderme ve sosyal medyada trend olan içerikleri keşfetme konularında kullanıcılarına yardımcı olacak.

BlackBerry Assistant

Ayrıca Bluetooth ses giriş aygıtlarını da destekleyecek olan BlackBerry Assistant'ı kullanmaya başlamak için asistan ekranındaki daire içerisinde bulunan mikrofon simgesine tıklayarak sesli komut vermek yeterli olacak.

BlackBerry tarafından yapılan bu duyurunun zamanlaması ise akıllara şu soruları getiriyor.

IBM ile Apple arasında yapılan bir ortaklık duyurusuyla aynı güne denk BlackBerry Assistant duyurusu, bu ortaklığı gölgede bırakmak için yapılmış olabilir mi? yoksa BlackBerry sesli asistan hizmetini gerçekten kullanıcılara sunacak mı?

Bu soruların cevabını önümüzdeki günlerde hep birlikte öğreneceğiz.





PAYLAŞ