Blackbarry üreticisinin yeni telefonu TCL Plex özellikleri ile neler sunuyor? - Haberler - indir.com

Blackbarry üreticisinin yeni telefonu TCL Plex özellikleri ile neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 19:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Alcatel ve Blackberry’nin haklarına sahip olan TCL tarafından IFA 2019 kapsamında yeni bir akıllı telefon modeli tanıtıldı. TCL markası adı altında çıkan yeni TCL Plex modeli şirket için yeni bir başlangıç oldu. Lansman kapsamında söz konusu model tanıtılırken, ayrıca 2020 yılları için katlanabilir akıllı telefon gibi çalışma ve hedeflerinin de olduğunu ifade ettiler. Tasarım anlamında oldukça iyi görünen bu yeni modelin ön yüzeyinde delikli ekran tasarımı tercih edilmiş durumda. Cihazın ekranı 6.53 inç boyuta sahip olurken Full HD+ bir çözünürlük ile geliyor. Cihazın ekranı ise TCL tarafından geliştirilen NXTVISION teknoloji ile beraber renkler noktasında daha iyi bir deneyim sunuyor.

Yeni TCL Plex Modeli Dikkat Çekiyor

Alcatel 1X Fotoğrafçılık Konusunda Çıtayı Yükseklere ÇıkarıyorAlcatel 1X Fotoğrafçılık Konusunda Çıtayı Yükseklere Çıkarıyor

Modelin donanım tarafına geldiğimizde ise Qualcomm’un orta ve üst segment konumda yer alan Snapdragon 675 işlemcisi cihaza güç veriyor. TCL Plex modelinde ayrıca 6 GB RAM belleği bulunuken, 128 GB dahili depolamaya yer veriliyor. Bu dahili depolama microSD kart desteği ile beraber 256 GB seviyelerine kadar çıkabiliyor. Kamera tarafında ise cihazda 3’lü kamera sistemi bulunurken, ana kamera 48 megapiksel olarak geliyor. Diğer iki kamera da 2 megapiksel seviyesinde olurken ultra geniş açı ve derinlik algılama görevlerini görüyorlar.

Cihazın bağlantı özellikleri tarafında ise modelde USB Type-C girişinin ve kulaklık girişinin olduğunu görüyoruz. Diğer yandan Bluetooth 5.0 ile güncel bir bağlantı teknolojisi yer alırken, cihazda 5G teknolojisinin olmadığını belirtelim. Modelin parmak izi tarayıcısı ise arka yüzeyde bulunuyor. TCL tarafından 2020 yılına kadar katlanabilir telefon ve 5G uyumlu telefonlar ile geleceği ifade ediliyor. Bu yeni model TCL Plex ise Avrupa satış fiyatı 329 Euro olarak belirlenmiş durumda. Bakalım model ne derece bir başarı yakalayacak göreceğiz.


Alcatel 1 Türkiye’de Satışa SunulduAlcatel 1 Türkiye’de Satışa Sunuldu
Alcatel, IFA 2019'da yeni giriş seviyesi telefon ve tabletlerini duyurduAlcatel, IFA 2019'da yeni giriş seviyesi telefon ve tabletlerini duyurdu

PAYLAŞ