Black Shark telefonlar için yeni Game Pad duyuruldu - Haberler - indir.com

Black Shark telefonlar için yeni Game Pad duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 14:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda moda olan oyuncu odaklı akıllı telefonlardan Xiaomi Black Shark için, yeni çift taraflı bir Game Pad duyuruldu.

Geçtiğimiz yıldan beri akıllı telefon sektörü ile oyun sektörü birleşmiş durumda ve oyuncu odaklı telefonlar büyük rağbet görüyor. İlk olarak Razer’ın başlattığı akıma, daha sonra diğer telefon markaları da katıldı. Razer Phone’un ilgi görmesi ile harekete geçen akıllı telefon üreticilerinden birisi, Xiaomi oldu. Xiaomi Black Shark ile sektöre giriş yapan Xiaomi, mobil oyun tutkunlarının beğenisini kazanmayı başardı. Black Shark’ın piyasaya sürüldüğü sıra, oyunculara bir de Game Pad sunulmuştu. Şimdi aksesuara güncelleme getirildi. Ve  çift taraflı yeni bir kontrolcü sunuldu.

Google, Mors kodu bulunan oyunların geliştirilmesine yardım ediyorGoogle, Mors kodu bulunan oyunların geliştirilmesine yardım ediyor

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi

Xiaomi Black Shark’tan yeni GamePad 2.0

Xiaomi, Black Shark modeli ile birlikte oyun tutkunlarına bir de Game Pad aksesuarını sunmuştu. Fakat bu aksesuarın tek taraflı olması, oyun tutkunlarının aksesuarı kullanışsız bulmasına ve beğenmemesine yol açtı. Xiaomi bu soruna çözümü, yeni Game Pad’i ile sundu.

Xiaomi’nin yeni Game Pad’i çift taraflı ve ek tuşlara sahip. Bu da Black Shark’a Nintendo Switch görünümü kazandırıyor. Game Pad’in sol tarafından joystick ve yön tuşları yer alırken, sağ tarafında touchpad ve ABXY tuşları bulunuyor. iki tarafın üst kısımlarında da tetik tuşları konumlandırılmış. Black Shark bu Game pad’ler ile böylece tam bir el konsolu haline getirildi. GamePad 2.0 için belirlenen ücret 89 dolar. Eğer Black Shark ile birlikte almak isterseniz de yüzde 20 indirimden faydalanabilirsiniz.


2018'in en iyi mobil oyun ve uygulamaları belli oldu2018'in en iyi mobil oyun ve uygulamaları belli oldu
Far Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecekFar Cry oyuncuları kıyamet sonrasına götürecek
Bethesda'dan bir hata daha: Oyunculara admin yetkisi verildi!Bethesda'dan bir hata daha: Oyunculara admin yetkisi verildi!

PAYLAŞ