Black Shark 3 Geekbench'te görüntülendi - Haberler - indir.com

Black Shark 3 Geekbench'te görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 12:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli akıllı cihaz üretici Xiaomi, Black Shark çatısı altında çıkaracağı yeni oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün 12 RAM'li versiyonu, akıllı cihazların performanslarını ve cihazları karşılaştırma amacıyla başvurulan Geenbench'de görüntülendi. Bildiğiniz üzere akıllı cep telefonların gelişmesiyle beraber oyuncular bilgisayardan ziyade telefonlarda oyun oynamayı tercih etmeye başladı. Bunun üzerine geliştirici şirketler mobil oyun sektörüne hitap etmek ve oyuncuların bilgisayarlarında yaşadığı oyun deneyimi mob,il cihazlarında da yaşamalarını sağlamak adına güçlü donanımlara sahip akıllı cihazlar üretmeye başladı. 

Sıvı soğutma sistemleri, RGB ışıklandırmalar, oyunlar için tasarlanan özel aksesuarlar ve bununla beraber aynı zamanda güçlü donanımlar ile  oyuncuların gönlünü fetheden telefonlarını hatırı sayılır bir hale haline getiren Xiaomi, yine yeni bir ürün karşımıza çıkıyor. Daha önce de Black Shark markası altın çıkardığı oyun telefonlarının devamı olarak Xiaomi'den Black Shark 3 geldi. Ürün tanıtımı yapılması için hazırlıklara başlandı. 

5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi

Black Shark 3 geliyor

Bir kaç gün önce tanıtımı gerçekleşen 3C sertifikasyonundan geçen ve bu sayede hakkında 65W hızlı şarj ve 5G desteği gibi detayları da öğrendiğimiz söz konusu bu oyuncu telefonu, cihazların kullanıma sunulmadan önce performansını ve cihaz karşılaştırmasını yapan Geekbench'te görüntülendi. Geekbench kayıtlarından elde edilen bilgilere göre Black Shark'ın, Qualcomm Snapdragon 865G yonga setinden güç alırken,12 GB RAM kapasitesine sahip olup aynı zamanda Android 10 işletim sistemi ile kutusundan çıkacağı öğrenildi. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri son derece güçlü olacağı değerlendirilen Black Shark 3'ün oyuncuları bir hayli heyecanlandırıyor. 

Geekbench'te Black Shark 3'ün tek çekirdek testinde 4.302 puan, çok çekirdek testinde ise 12.448 puan aldığı öğrenildi. Bununla beraber performans testi ile ünlü olan Geekbench'in cihaz hakkındaki kayıtları ve 3C sertifigasyonundan elde edilen bilgiler dışında cihaz hakkında şu an için öğrenilenler arasında 5.000 mAh'lık bir bataryaya sahip olacağı ve 120 Hz yenileme hızına sahip, dinamik çözünürlüklü 2K ekran ile beraber geleceği de aktarılan bilgiler arasındadır. Mobil cihazların gelişmesi ve oyun dünyasının da her geçen gün büyümesiyle beraber oyuncular mobil cihazlarında da yüksek kalite oyun deneyimi yaşamak istiyor. Tamamen oyun odaklı olmasa da oyuncuların yüksek performanslı oyun oynaması amacıyla üretilen Black Shark 3 şimdiden heyecanlandırıyor. 

 


Xiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilirXiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilir
16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda
Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!

PAYLAŞ