Black Ops 4'ün Battle Royale Modu kısa süreliğine ücretsiz - Haberler - indir.com

Black Ops 4'ün Battle Royale Modu kısa süreliğine ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 11:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

En sevilen oyun serilerinden biri olan Call of Duty’nin so oyunu Black Ops 4, bir süreliğine Battle Royale modunu ücretsiz oynatacak.

Treyarch Studios tarafından geliştirilen ve Activision imzası taşıyan Call of Duty: Black Ops 4, başarılı bir çıkış yapmayı başarmıştı. Şu anda da oyun için her şeyin yolunda gittiğini söylemek mümkün. Geçtiğimiz yıl içerisinde Battle Royale modunun oldukça popüler olması ve oyun dünyasında büyük ilgi görmesi, Call of Duty: Black Ops 4’le birlikte bu modun oyunculara sunulmasını sağladı. Activison da bu durumun farkında olacak ki var olan ilgiyi biraz daha arttırmaya yönelik planları ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Activision ve Treyarch Studios tarafından verilen yeni karara göre, Black Ops 4’ün Battle Royale modunun, deneme sürümü bir süreliğine oyunculara sunulmaya hazırlanıyor.

En Çok İndirilen Playstation OyunlarıEn Çok İndirilen Playstation Oyunları

En Çok İndirilen Playstation Oyunları

Call of Duty Black Ops 4, 17 - 24 Ocak 2019 tarihlerinde ücretsiz olacak

Kısa bir süre önce Call of Duty’nin Youtube ve Twitter hesaplarından, oyun tutkunlarını sevindirecek haber verildi. Yapılan paylaşımda, Call of Duty Black Ops 4 Battle Royale modunun, deneme sürümünü 17 – 24 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak yayınlanacağı açıklandı. Deneme sürümü, PlayStation 4, PC ve Xbox One olmak üzere 3 platformda da oynanabilecek. Deneme sürümü kapsamında, haritanın tamamını gezebileceksiniz ve oyundaki tüm karakterlere, teçhizatlara ve silahlara ulaşma şansına sahip olacaksınız. Yani herhangi bir sınırlamanız olmayacak.

Call of Duty Black Ops 4 için v1.11 güncellemesi de yayınlandı

Oyun dünyasındaki varlığını sağlam adımlarla sürdüren Call of Duty Black Ops 4 için, kısa bir süre önce v1.11 güncellemesi de yayınlanmıştı. Güncelleme şimdilik PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geldi. PC platformuna da önümüzdeki hafta gelmesi bekleniyor. Black Ops Pass sahipleri için oyuna  Elevation ve Madagascar haritaları eklendi. Zombies modunda Voyage of Despair senaryosunda Unsinkible Gauntlet kullanılabilir hale geldi. Perk Up, Refresh Mint ve Conflagration Liquidation adında yeni Elixir’ler eklendi. Yeniliklerin yanında çoklu oyuncu modlarındaki hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.



PAYLAŞ