Black Ops 4 satış rekoru kırdı! - Haberler - indir.com

Black Ops 4 satış rekoru kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Çok oyunculu birinci şahıs nişancı türündeki yeni oyun Black Ops 4, lansmanı günü rekor kırmayı başardı.

Activision tarafından piyasaya sunulan Black Ops 4, hem kendi hem de firma adına lansman günü rekor kırmayı başardı. Bir önceki rekor Call of Duty: WWII sürümüne ait olurken piyasaya sunulan yeni versiyon, bir önceki versiyondan daha fazla ilgi çekti ve kullanıcılar tarafından daha fazla satın alındı. Xbox One, PlayStation 4 sürümlerinin yanı sıra PC'de resmi internet sitesi aracılığıyla piyasaya sürülen Black Ops 4, oyun içi yenilikleri ve tamamen yenilenen oyun içi dinamikleri ile dikkat çekiyordu.

Call of Duty: Black Ops 4 için açık beta tarihi açıklandıCall of Duty: Black Ops 4 için açık beta tarihi açıklandı

Black Ops 4 için 15 yeni harita!

Rakamlar net paylaşılmadı!

Oyun ile ilgili rekor bilgisi resmi olarak paylaşılmış olsa da rakamlar hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Resmi olarak yapılan açıklamalarda “Black Ops 4 inanılmaz bir oyun ve topluluğun da buna cevabı inanılmaz oldu. Dijital günlük satış rekorunu birçok platformda kırdık ve günlük çevrim içi bağlanan oyuncu sayısı da geçtiğimiz yıla göre büyüdü. Ama muhtemelen en önemli şey, topluluğun Çok Oyunculu, Zombies ve Blackout modlarıyla çok eğlenmesi. Topluluğa güveni ve desteği için minnettarız. Bu sadece bir başlangıç, Black Ops 4 ile inanılmaz bir yolculuk olacak.” denildi.

Her ne kadar rakam paylaşılmamış olsa da oyun verileri ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgilerin net bir şekilde belirtilmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri belli olduCall of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri belli oldu
Black Ops 4 için 15 yeni harita!Black Ops 4 için 15 yeni harita!

PAYLAŞ