Black Mirror; Bandersnatch'te bazı sahneleri hiç göremeyebiliriz - Haberler - indir.com

Black Mirror; Bandersnatch'te bazı sahneleri hiç göremeyebiliriz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Netflix'in ilk interaktif film özelliği taşıyan Black Mirror: Bandersnatch, gündemi doldurmaya devam ediyor. Bütün alternatif sonlar ve yeniden yorumlanan sekansları hesaba kattığımız zaman filmin süresi toplamda 5 saati geçecek gibi görünüyor. Kendi maceranı kendin seç özelliği ile izleyicileri kucaklayan ve türünün tek örneği olan Black Mirror: Bandersnatch, izleyenleri hikayeyi diledikleri gibi yönlendirme özgürlüğü sunuyor. Fakat bazı sahneler filmde hiç gösterilmeyecek gibi görünüyor. 

Dünya Netflix'te Hangi Dizileri İzliyor

Black Mirror, PC ve konsollar için yeniden gelecekBlack Mirror, PC ve konsollar için yeniden gelecek

The Hollywood Reporter ile röportaj yapan Black Mirror: Bandersnatch'in yönetmeni David Slade, filmde izleyicilerin asla ortaya çıkaramayacakları bazı alternatif sonların olduğunu ifade ederek izleyicilere bıraktıklarını söyledi. Hatta David Slade, Netflix'in merkezindeki önizleme esnasındaki gazetecilere çok iyi gizlenmiş bazı sahneleri göstermek istemiş, ne yazık ki o bile başarısız olmuştur. 

Filmin devamı olmayacak!

İzleyicilerin karakterle etkileşime girebilmesine olanak tanıyan Black Mirror: Bandersnatch, izleyicileri olayın içerisine dahil etmek istiyor. Filmi izleyen okurlarımız illaki vardır fakat izlemeyen okurlarımız için ben biraz bahsetmek istiyorum. Filmi izlerken karşımıza çıkan 2 seçenekten bir tanesini seçiyorsunuz. Bu sayede karakterin kararlarına etki edebiliyorsunuz. Yani özetleyecek olursak filmin nasıl bitmesini istiyorsak o şekilde bitiyoruz. Hal böyle olunca filmde 1'den fazla son oluyor. Filmin sonunda kafanızda oluşacak olan soru işaretlerinin altında ezilip kalıyorsunuz. Fakat tüm sorularınızı bir noktada birleştirerek ulaşmak isteyenlere kötü bir haberim olacak. Black Mirror dizisinin yaratıcısı Charlie Brooker, The Hollywood Reporter ile gerçekleştirdiği röportajda Black Mirror: Bandersnatch'in devam filmi olmayacağını vurguladı. 



PAYLAŞ