Black Friday'dan sonra Cyber Monday başladı! - Haberler - indir.com

Black Friday'dan sonra Cyber Monday başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 16:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Black Friday indirimlerini hepiniz biliyorsunuzdur. Bu indirimleri gerçekten de tüketicilerin ilgisini çeken ve birçok ürünün satılmasına olanak sağlayan bir indirim günüdür. Amerika'da teknoloji sayfaları Cyber Monday gününde indirimlere devam ederek, indirim çılgınlığını sürdürmeye devam ediyor.

Black Friday'dan sonra Cyber Monday başladı!

Amazon Türkiye, pazartesi gününe özel indirimleri ile dikkat çerken, Hepsiburada, Trendyol, MediaMarkt gibi sitelerde Pazartesi gününde indirimlere devam ediyordu. Siber Pazartesi olarak adlandırılan bu günde akıllı saatler, televizyonlar, ev aletleri, bilgisayarlar ve telefonlarda tüketicilere oldukça iyi bir indirim sunuyordu. Bugünlerde son bulan bu indirim çılgınlığı bir sonraki sene de devam edecektir. Bu yüzden Black Friday'ı kaçırdığınıza üzülmeyin çünkü Siber Pazartesi olarak adlandırılan bu günde teknolojik ürünleri ucuz fiyata satın alabileceksiniz.

Black Friday nedir? Neden yapılır?Black Friday nedir? Neden yapılır?

Siber Pazartesi, Amerika Birleşik Devletleri'nin kutladığı, Şükran Günü tatilinden hemen sonraki Pazartesi için yapılan bir pazarlama terimidir. Pazarlama şirketleri bu günde çevrimiçi alışveriş yapmaya teşvik etmeleri için bu "Cyber Monday" terimini oluşturdu. Terim Ellen Davis ve Scott Silverman tarafından oluşturuldu ve 28 Kasım 2005'te "Siber Pazartesi", 'Yılın En Büyük Online Alışveriş Günü" başlıklı bir bültende başladı. Şükran Günü tatilinden sonraki Pazartesi günü, online ortamlarda indirim çılgınlığı devam ediyor. Bizim alışık olduğumuz Black Friday'dan sonra online şekilde alışveriş yapmaya teşvik eden bu gün kapsamında, birçok teknolojik ürün indirime giriyor. Özellikle televizyon, bilgisayar, donanım, telefon ve diğer teknolojik ürünler tüketicilere büyük indirimlerle sunuluyor.


Black Friday İle İlgili Efsane Twitter PaylaşımlarıBlack Friday İle İlgili Efsane Twitter Paylaşımları
PlayStation Store, Black Friday'e Erken Başladı!PlayStation Store, Black Friday'e Erken Başladı!
LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor!LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor!

PAYLAŞ