Black Friday, Honor'a yaradı - Haberler - indir.com

Black Friday, Honor'a yaradı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 11:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Black Friday kapsamında, Honor’ın Avrupa’daki satışlarına baktığımızda, ciddi bir başarı elde ettiği görüldü.

Her yıl gerçekleşen Black Friday, ABD’de şükran gününden sonra gelen ilk Cuma olarak kabul edilmektedir. Black Friday zamanı, mağazalar çok erken açılıp çok geç kapanırlar ve ciddi oranda indirimli ürünler satarlar. Son dönemlerde bu durum tamamen ticari bir kaygıya dönüştü ve artık sadece Cuma, o Cuma’dan sonra gelen Cumartesi ve Pazar gününe de yayılıyor.

Kızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm DetaylarKızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm Detaylar

Zamanı birkaç hafta önceki Cuma’ya denk gelen Black Friday kapsamında, mağazalar ciddi oranda satış yaptı. Buna teknolojik ürünler de dahil. Öyle ki Honor, Black Friday ile birlikte Avrupa’da ciddi bir satış oranı yakalamayı başardı.

Honor satışları %250 oranında artış gösterdi

Başarılı akıllı telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olan Honor, teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip olmayı başarmıştı. Yıl içerisinde ürettiği akıllı telefonlarıyla ve satışlarıyla, adından sıkça söz ettirdi. Geçtiğimiz haftalarda Black Friday kapsamında da ciddi satışlara ulaşan Honor, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Batı Avrupa’da Black Friday kapsamında gerçekleşen Honor satışlarının, yıl içerisinde gerçekleşen satışlardan %250 daha fazla olduğu gözlemlendi.

Honor’ın elde ettiği başarı, Amazon üzerinde en çok satılan ilk 10 akıllı telefon arasına girmesine olanak tanıdı. Bu başarıyı elde etmesinde rol oynayan modeli ise hem performansı hem de uygun fiyatı ile Honor 9 Lite oldu. Honor aynı zamanda Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Finlandiya’da da ciddi satışlara ulaşarak adından söz ettirdi.


Honor Magic 2'nin özellikleri neler?Honor Magic 2'nin özellikleri neler?
Huawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi AçıklandıHuawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı
Kızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı YakaladıKızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı Yakaladı

PAYLAŞ