Bixby 2.0 ile araç çağırmak, rezervasyon yaptırmak çok kolay! - Haberler - indir.com

Bixby 2.0 ile araç çağırmak, rezervasyon yaptırmak çok kolay!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 16:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından dün gerçekleştirilen Unpacked etkinliğinde tanıtımlardan birisi de Bixby oldu. Yeni versiyonu ile yetenekler kazanan asistan oldukça dikkat çekici.

Dijital asistan konusunda Samsung’un en büyük kozu olan Bixby, Bixby 2.0 sürümüne yükseltiliyor. Yapılan yeniliklerle birlikte çok daha fazla işlevi yerine getirebilen sesli asistan, insanların yapacağı pek çok işi kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Tanıtımda yapılan açıklamalarda bir robotla konuşmaktan ziyade daha doğal bir konuşmanın yapılabilmesi adına yenilemelerin yapıldığı Bixby, sohbeti devam ettirme ve soruları takip etmede oldukça başarılı. Üstelik geçmiş verilerin saklanması ile birlikte kısa süre içerisinde kişiye özgü hale gelen Bixby 2.0, kişilerin yapacağı her yeni işlemde kişiye özgü daha iyi sonuçlar getirerek daha iyi işlemler yapabiliyor.

Samsung Bixby İçin Düğmeye Bastı!Samsung Bixby İçin Düğmeye Bastı!

Bixby 2.0 ile neler değişiyor?

Tanıtımda üzerinde durulan konulardan birisi kişiye özgü bir asistanın yaratılması olurken kişilerin zevklerine göre farklı öneriler sunulacak. Fransız mutfağını seven kişiler için restoran aranmak istenmesi halinde Fransız restoranlarını ön plana çıkaracak olan Bixby, restoranlardan kolay bir şekilde rezervasyon yaptırabilecek. Üstelik Uber’den araç çağırma gibi pek çok işlev de Bixby 2.0 için artık oldukça basit.

Galaxy S8'de Bixby tuşuna başka uygulama atama

Kullanıcıların yakın arkadaşı olacak

Bixby 2.0 sürümü ile birlikte dijital asistanda büyük bir gelişme kaydedilirken Bixby’nin kullanıcıların en yakın dijital arkadaşı olması hedefleniyor. Pazarda Amazon Alexa, Google Asistan, Siri ve Cortana gibi rakiplerle yarışan Samsung’un bu hamlesi aradaki makasın açılmasını engellediği gibi rekabeti de arttırmış durumda.


Samsung'un Bixby akıllı hoparlörü yoldaSamsung'un Bixby akıllı hoparlörü yolda

PAYLAŞ