BitTorrent Sync Tüm Platformlarda Güncellendi! - Haberler - indir.com

BitTorrent Sync Tüm Platformlarda Güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2013 yılından bu yana kullanıcıların arkadaşları ya da farklı cihazları arasında dosya paylaşımı yapmasına imkan tanıyan BitTorrent Sync uygulaması destek verdiği tüm platformlarda güncellendi.

Kullanıcılar arasında P2P yöntemiyle dosya transferi sağlayan uygulama aynı zamanda farklı cihazlar üzerinden istenilen eşlemeleri yaparak yine istenilen anda dosyalara ulaşılmasını mümkün kılıyor.

Güncelleme sonrası BitTorrent Sync 2.0 sayesinde beklenen dosya aktarımlarını iptal edebilir, birbirine bağlantılı olan cihazları iki adımda yedekleyebilir, yedekleme cihazını herhangi bir zaman için değiştirebilir, görünen dosyalara bağlı olan cihazların detaylarını (dosya boyutları, içerik sayısı, en son senkronize zamanı) görebilirsiniz.

Çeşitli performans geliştirmelerini de beraberinde getiren uygulama ile ayrıca Terabyte büyüklüğündeki dosya ve döküman paylaşımlarını yapmak artık mümkün. Son olarak Bittorrent Sync için Pro üyelik satın alanlar daha fazla özelliği kullanabilecekler.

İnternet bağlantı hızınıza bağlı olarak hızlı bir şekilde dosya transferi yapmak ve kendinize ait olan dosyaları farklı cihazlarınız arasında kolaylıkla senkronize etmek için kullanabileceğiniz yeni sürüm BitTorrent Sync'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ya da Windows Phone mobil cihazlarınıza veya Windows/Mac masaüstü bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ