Bitstrips Uygulaması ile Kendi Karikatürünüzü Oluşturun - Haberler - indir.com

Bitstrips Uygulaması ile Kendi Karikatürünüzü Oluşturun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların kendi karikatürlerini oluşturarak mesaj yolu ile arkadaşlarıyla paylaşabilmelerini sağlayan Bitstrips uygulaması mobil dünyada fenomen olma yolunda ilerliyor.

Basit bir telefon uygulaması olan Bitstrips sayesinde kullanıcılar kendi karikatürlerini kolay bir şekilde oluşturabilmekle beraber arkadaşlarını da oluşturdukları karikatür içerisine dahil edebiliyorlar. Tamamen ücretsiz olarak iOS ve Android kullanıcıları için yayınlanan uygulamada karikatürlerin saç rengini, saç stilini, göz rengini, ten rengini, çene yapısını ve bunlara benzer pek çok ayrıntıyı düzenleyebileceğiniz gibi kullanıcıların kendilerine özel karikatürlerini oluşturmalarına imkan tanıyor.

Arkadaşlarınızın da karikatürlerini oluşturabilmenizi sağlayan uygulama sayesinde oluşturduğunuz karikatürleri Facebook, Twitter gibi sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabilme imkanını da sunan Bitrips sayesinde mesaj yolu ile de karikatürlerinizi sevdiklerinize gönderebiliyorsunuz.

Facebook ve Twitter üzerinde #Bitstrips hashtag' i ile uygulama kullanılarak yapılmış olan pek çok karikatürü bulabilir ve Facebook hesabınıza uygulamayı dahil ederek masa üstünden de karikatürlerinizi oluşturabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bitstrips' i aşağıdaki bağlantılardan cihazınız için uyumlu olanı tıklayarak hemen indirebilir ve eğlenmeye başlayabilirsiniz.

Android için Bitstrips Uygulaması

iOS için Bitstrips Uygulaması





PAYLAŞ