Bitcoin.com'dan yeni borsa geliyor - Haberler - indir.com

Bitcoin.com'dan yeni borsa geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-10 16:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Hızlı yükselişinin ardından son dönemlerde düşüşe geçen kripto para için Bitcoin.com’dan umut verici bir açıklama yapıldı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Kripto para 2017-2018 yılları arasında en parlak dönemlerinden birisini yaşamış olsa da son aylarda yaşanan düşüş, sektöre dair pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Kripto para konusunda en popüler web sitelerinden birisi olan Bitcoin.com’dan gelen son açıklama ise bu alanda hareketlilik yarattı. Bitcoin.com CEO’su Roger Ver tarafından yapılan açıklama tüm dikkatlerin sektöre çevrilmesini sağladı.

Her geçen gün zorlaşan Bitcoin üretiminde en zorlu seviyelere ulaşıldıHer geçen gün zorlaşan Bitcoin üretiminde en zorlu seviyelere ulaşıldı

Bitcoin Nedir?, Nasıl Çalışır?

Bitcoin.com’dan yeni borsa

CEO Roger Ver tarafından yapılan açıklamalarda kripto para borsasının açılacağı ifade edilirken şirket tarafından yeni bir kripto para borsası için çalışmalara başlandığı belirtildi. Kripto para dünyası için büyük bir önem arz eden ve aynı zamanda halihazırda haber ve yatırımcılara yönelik hizmetler sunan Bitcoin.com tarafından borsa hamlesinin gelmesi, pek çok kişiyi bu alana çekebilir. İsim benzerliği dışında Bitcoin ile herhangi bir bağı bulunmayan Bitcoin.com’un bu hamlesi aynı zamanda güven açısından da yatırımcıların radarına girecek gibi görünüyor. “Eğer sistemi kendi bünyemizde inşa edersek, daha ucuza iş yapıp tam olarak istediğimizi alabiliriz, ancak güvenlik konusunda sıkıntılarımız olur” diyerek bu konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren CEO, aynı zamanda yatırımcılara da bir nevi davet göndermiş oldu.

En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları

Yeni yıldız Bitcoin Cash mi olacak?

Kripto para dünyasının şu anda yıldızı Bitcoin olsa da CEO tarafından yapılan yeni açıklamalarda bu dengelerin değişebileceğine vurgu yapıldı. Standart para yerine Bitcoin’in kullanılmasını çok uygun olmadığını dile getiren CEO, Bitcoin Cash’in bu konuda daha avantajlı olduğunu da sözlerine ekledi. Bu açıklaaşmalar sonrasında Bitcoin Cash için de bir hareketlilik yaşandı.


Facebook Bitcoin yasağını kaldırıyorFacebook Bitcoin yasağını kaldırıyor
Bitcoin suç örgütlerine kolaylık sağlıyor!Bitcoin suç örgütlerine kolaylık sağlıyor!
Bitcoin 25 bin dolar olacak!Bitcoin 25 bin dolar olacak!

Melih Güney ile Bitcoin Geleceği Hakkında Konuştuk


PAYLAŞ