Bitcoin Yatırımı Yapacaklar İçin 3 Önemli Madde - Haberler - indir.com

Bitcoin Yatırımı Yapacaklar İçin 3 Önemli Madde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-27 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Liste

Son günler ve haftalarda yükselmeleri ve düşüşleri ile sürekli gündemde yer alan Bitcoin sanal para birimi dikkatleri çekmeye devam ediyor. Şu sıralarda tüm dünya ekonomisinde kendisine yer bulmuş olan kripto para birimi Bitcoin için hala yatırım yapmayı düşünen kullanıcılar bulunuyor. Birçok kitle Bitcoin'in yükselerek devam edeceği düşüncesine sahipken, bir kısım kitle ise Bitcoin'in yakın zamanda çöküş yaşayacağını düşünüyor. Gün geçtikçe popülaritesi artmaya devam eden Bitcoin'de yatırım yapmadan önce bilmeniz gereken 3 önemli maddeden sizlere bahsedeceğiz.

Küçük Rakamlar İle Girin

Bitcoin sistemine bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız, birikmiş olan yüklü paranız ile birden giriş yapmayın. Bu noktada küçük rakamlar ile sisteme giriş yaparak yatırıma başlayabilirsiniz. Ancak Bitcoin'in bir merkezi, bankası veya mekanı olmadığı için ve sadece sanal ortamdaki bir döngü olduğu için yapacağınız adımlara çok dikkat etmek zorundasınız.

Bilgi ve Hareketlerinizi Kaydedin

Bitcoin cüzdan bilgilerinizi güvenlik için online bir ortama değil çevrimdışı bir içeriğe not alın. Word belgesi veya defter kalem gibi içerikler ile bu bilgilerinizi saklayabilirsiniz. Hesap anahtarları karışık bir şifre yapısında olduğu için kırılması zor bir durum olacaktır. Ancak her ihtimale karşılık şifrenizi unutmamak adına bu bilgileri not aldığınızdan emin olun.

Güvenlik Önlemi Alın

Bu sanal para birimi dijital bir ortamda döndüğü için bir hesaba ihtiyacınız olacaktır. Bu noktada kripto paralarınızı korumak adına harici cüzdan donanımı satın alaran dijital paranızı bu USB bellek boyutundaki cihazlarda koruyabilirsiniz.





PAYLAŞ