Bitcoin tekrar yükseliyor! - Haberler - indir.com

Bitcoin tekrar yükseliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-30 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Bir yükselip bir düşüşe geçen Bitcoin geçen haftaki düşünün ardından yeniden yükselişe geçti.

Kripto para borsasının en önemli coinlerinden biri olan Bitcoin bu günlerde bir yükselip, bir düşüyor. Geçtiğimiz hafta sert bir düşüşle yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratan Bitcoin haftaya yine yükselişle başladı. Geçtiğimiz haftayı 55 bin dolar barajında kapatan Bitcoin, dün öğlen saatlerinde 3 bin dolar yükseldi.

Bitcoin 60 bin doları geçtiBitcoin 60 bin doları geçti

Tesla otomobilleri artık Bitcoin ile alınabilecek

Geçtiğimiz hafta ki düşüşle yatırımcılarını oldukça tedirgin eden Bitcoin yeni haftaya umut dolu bir başlangıç yapmış oldu. Hatırlarsanız 2 hafta öncesinde önemli bir yükselişle piyasası şaşkına uğratan Bitcoin geçtiğimiz hafta 50 bin dolar seviyelerine gerileyerek yatırımcılarını ciddi bir zarara uğratmıştı. Bu düşüşün ardından bazı yatırımcılarını kaybeden Bitcoin’in bu haftaki ani yükselişi yatırımcıların geri dönmesini sağladı. Geçtiğimiz haftalarda toplam piyasa değeri 1 trilyon dolar barajını hecen Bitcoin’in yatırımcı sayısı artmaya da devam ediyor. Değerine değer katarak piyasayı domine eden Bitcoin düşüşün ardından yeniden şahlandı demek yanlış olmaz. Ancak Bitcoin pazarında durumların sık sık tersine döndüğünü de unutmamak gerek.

Yeni haftayla birlikte durumları yeniden normale döndürecek gibi görünen Bitcoin’deki dalgalanmanın bir süre daha devam edeceği düşünülüyor. Ancak uzman analistlere göre Bitcoin dönem dönem ani düşüşler yaşasa da bu senenin genelinde yükselmeye devam edecek. İlerleyen aylarda 60 bin dolar bandını görmesi mümkün olan Bitcoin’deki bu dalgalanmanın sonunda yatırımcılarını zengin mi edeceğini yoksa para kaybına mı neden olacağını kestirmek şimdilik zor.


Bitcoin yeniden düşüşteBitcoin yeniden düşüşte
Avrupa Birliği'nden Bitcoin hakkında uyarıAvrupa Birliği'nden Bitcoin hakkında uyarı

PAYLAŞ