Bitcoin madencileri düşüşte! - Haberler - indir.com

Bitcoin madencileri düşüşte!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 16:52:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Kripto Para

Bitcoin, yatırımcıları son zamanda oldukça üzmeye devam ediyor. 2017 yılında değeri 20 bin dolara kadar çıkan BTC, bugün 4 bin dolar civarlarına kadar düşüşlere uğradı.

Borcunu karşılayacak varlığa sahip değil

Geçtiğimiz günlerde iflas açıklayan büyük bitcoin yatırımcıları kervanına ABD'li Giga Watt'da katıldı. Washington İflas Mahkemesi'ne başvuran Bitcoin madencilik ve Blockhain şirketi Giga Watt, borçlarını ödeyemeyeceği sebebiyle iflasını istedi. Mahkeme belgelerinde şirketin toplamda 70 milyon dolar borcu bulunmasına rağmen elinde 50 bin dolardan daha az varlığa sahip olduğu öğrenildi. Washington'da bulunan Giga Watt kripto madenciliği firması 2012 yılında MegaBig Power adıyla eski Microsoft yazılım mühendisi olan Dave Carlston tarafından kuruldu.

Bitcoin madenciliği kiliselere de girdiBitcoin madenciliği kiliselere de girdi

Carlson, geçen ağustos aylar içerisinde şirketten ayrıldı. Eylül ayında şirketin çalışan sayısı toplamda 63 iken 16'ya kadar düşürüldü. Mart 2017'de Dave Carlson, şirketin başlangıç parası teklifi satmak için Amerikan Güvenlik ve Alış-Satış Komisyonu'na kayıt olmasının gerekmediği belirtildi.

Bitcoin gelecekte değer kaybedecek!

Bir yıl sonra da avukatlık firması olan Silver Miller, Giga Watt'ın ICO satışıyla alakalı federal mahkemeye dava açtı. Firma, Giga Watt'ın gerekli yerlere kayıt olmadan kripto para madenciliği işinde yatırımlarını satarak güvenlik kanunlarını ihlal ettiğini söylemişti.


Bitcoin.com'dan yeni borsa geliyorBitcoin.com'dan yeni borsa geliyor
Bitcoin Telefonu HTC Exodus 1 TanıtıldıBitcoin Telefonu HTC Exodus 1 Tanıtıldı
Bitcoin Dünya'nın Isınmasına Sebep Oluyor!Bitcoin Dünya'nın Isınmasına Sebep Oluyor!

PAYLAŞ