Bitcoin, hareketli günlerine geri mi dönüyor? - Haberler - indir.com

Bitcoin, hareketli günlerine geri mi dönüyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Dünyanın en büyük kripto para birimlerinden ilk sırada yer alan Bitcoin, son haftalar içerisinde yaşamış olduğu akıl almaz düşüşün ardından tekrar yükselmeye başladı. 

Son zamanların en popüler konularının başında gelen kripto para birimi Bitcoin, son haftalar içerisinde yaşamış olduğu şaşırtıcı düşüşün ardından tekrar yükselmeye başladı. Sanal para birimi bugüne 4.39'luk bir yükselişle başladı. Yakalamış olduğu bu artışla yatırımcıların yüzünü yeniden güldürmeye başlayan Bitcoin'in yükselişini devam ettirmesi bekleniyor. Hafta içine yükselişle başlayan Bitcoin, Çarşamba sabah saatlerinde 40.639 dolardan işlem görüyor. Bu değer yatırımcıların yeniden umutlanmasını sağlarken, yeniden yatırımcıların ilgi odağı haline gelmeyi başardı. 

Bitcoin, düşüş sonrası toparlamaya başladıBitcoin, düşüş sonrası toparlamaya başladı

Bitcoin yeniden 40 bin doları geride bıraktı

Popüler sanal para birimi yeni günde görmüş olduğu değer ile yeniden 40 bin dolar barajını geride bırakırken bir kez daha yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı. Uzun zamandır ciddi düşüşle adından söz ettiren kripto para bugüne umutlandıran bir yükselişle başladı. 

Bakan Elvan’dan kripto paralar için vergi açıklaması

T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yapmış olduğu açıklama ile beraber kripto para konusunda değindi. Ülkemizde uzun bir süredir popüler olmayı başaran kripto para vergisinin geleceği ve detayları merak konusuydu. Bugün içerisinde gelen açıklamada konu hakkında perdeleri biraz aralamak gerekir. Lütfi Elvan, Bloomberg’e verdiği röportajda konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Üzerinde çalıştığımız alanlar ise; kripto varlık ile çeşitlerinin tanımlanması, bu varlıkların ortaya çıkarılması, ihracı ve dağıtılması, alım satım yapan platformların uyması gereken ilke ve esasların belirlenmesi, varlık saklama hizmetinin hangi şartlarda kimler tarafından yapılabileceği, vergilendirme politikasının nasıl olacağı, hangi kripto varlık çeşidi için hangi kurumun düzenleme yapma ve yaptırım uygulama yetkisinin olacağı, özellikle suç gelirlerinin aklanması ve terörizmin finansmanında bu alanın kullanılmasının engellenmesi gibi geniş bir alanı kapsıyor."


Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır?Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır?
Bitcoin veya kripto para çeşitleri nasıl alınır?Bitcoin veya kripto para çeşitleri nasıl alınır?
veBitcoin CEO'su ve eşi tutuklandıveBitcoin CEO'su ve eşi tutuklandı

PAYLAŞ