Bitcoin gelecekte değer kaybedecek! - Haberler - indir.com

Bitcoin gelecekte değer kaybedecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 09:33:19
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Bitcoin'in 2018 yılı içinde 50.000 doları göreceği iddiasında bulunan ünlü kripto para analisti Ran Neuner, 2018 yılının bitimesine 2 ay kalmışken bu iddiasını geri çekti.

CNBC TV'de yayınlanan CryptoTrader programının sunucusu olan Ran NeuNer, Daha önce Bitcoin'in 2018 yılının sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacağı yönünde bir tahminde bulunmuştu. NeuNer, geçtiğimiz günlerde bu iddiasını geri çekti. 

AliBaba'nın kurucusu Jack Ma'ya göre Bitcoin balon,blockhain teknolojisi değilAliBaba'nın kurucusu Jack Ma'ya göre Bitcoin balon,blockhain teknolojisi değil

NeuNer, 1 Şubat 2018’de resmi sosyal medya hesabından “Kayda geçmesi için bu tweeti sabitliyorum. Bitcoin 2018'i 50.000 dolar seviyesinde bitirecek.” şeklinde bir tweet paylaştı. Ünlü analist, geçtiğimiz günlerde “Kayda geçmesi için bu tweeti sabitliyorum. Bitcoin 2018'i 50.000 dolar seviyesinde bitirmeyecek. ” şeklinde bir düzenleme tweet'i daha atarak Şubat ayındaki tahminini resmen geri çekti.

CNBC sunucusu, yaptığı bir açıklamada, pazarın son durumu sebebiyle tutumunu değiştirdiğini belirterek, görüşünü “açıklığa kavuşturmak” istediğini belirtti:"Bir ayı piyasasında olduğumuzu ve iyi bir haberin piyasaya sürülmediğini göz önüne aldığımda, Bitcoin'in bu yılı 50.000 dolar seviyesinde bitiremeyeceğini görüyorum.” dedi. 

NeuNer, Bitcoin için bir fiyat aralığı tahmininde bulunmaktan vazgeçti ve "Fazla karışık." dedi.

CoinMarketCap'ten alınan istatistik ve verilere göre Bitcoin, şu anda net 6.350 dolar civarında işleniyor.


Alibaba'nın kurucusundan çarpıcı bitcoin açıklamasıAlibaba'nın kurucusundan çarpıcı bitcoin açıklaması
Çocuk kaçırıp karşılığında Bitcoin istedilerÇocuk kaçırıp karşılığında Bitcoin istediler
Bitcoin ile ödeme yapılan şeker makinesiBitcoin ile ödeme yapılan şeker makinesi

PAYLAŞ