Bitcoin Fiyatı Zirvelere Tırmanıyor! - Haberler - indir.com

Bitcoin Fiyatı Zirvelere Tırmanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 14:32:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Kripto Para

Bitcoin şimdi 12 bin 800 Dolar seviyesinde işlem gördüğünü CoinMarketCap verilerine göre söyleyebiliriz. En yüksek kripto para birimi ise en son 21 Ocak 2018 tarihinde 12 bin Dolar değerine ulaşmıştı.

CoinMarketCap tarafından ulaştığımız verilere göre kripto para birimi olan  Bitcoin, son 24 saatte değerini %10’dan fazla artırdı. Bitcoin şimdi 12 bin 800 Dolar seviyesinde işlem gördüğünü CoinMarketCap verilerine göre söyleyebiliriz. En yüksek kripto para birimi ise en son 21 Ocak 2018 tarihinde 12 bin Dolar değerine ulaşmıştı. Fiyatındaki artıştan ötürü piyasa hakimiyetine de yansıtan kripto para birimi Bitcoin, piyasa hakimiyeti %63 oranlarına kadar artmış durumda.

Bitcoin 2018 Temmuz'dan Sonraki En Yüksek SeviyesindeBitcoin 2018 Temmuz'dan Sonraki En Yüksek Seviyesinde

Bitcoin’in piyasa değeri nedir?

Kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değerine bakacak olursak, 226 milyar Dolar değerine ulaştığını görüyoruz. Kripto para piyasasının toplam değerine göz attığımız zaman ise 366 milyar Dolar olduğunu gözlemliyoruz. Bitcoin fiyatındaki artışa ayak uyduran altcoin grubuna baktığımız zaman ise şunları görüyoruz; Ethereum (ETH), UNUS SED LEO (LEO), NEO (NEO), Maker (MKR) ve Ontology gibi birkaç altcoin. Son 24 saat içerisinde Ethereum (ETH), UNUS SED LEO (LEO), NEO (NEO), Maker (MKR) ve Ontology %6 oranında bir artış görüldü.

Peki analistlerin ve trader’ların yorumları ne?

Analist ve trader’lerin yorumlarına baktığımız zaman, Bitcoin’de 12 bin Dolar seviyesinin geçilmesi durumunda FOMO’nun tetikleneceğini ve öncü kripto para biriminin hızlı ve kolay bir şekilde bütün zamanların en yüksek seviyesine doğru hareket edeceğinin altını çiziyorlar. Analistlerin ve trader’ların bu yorumlarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise ilerleyen süreç içerisinde hep birlikte gözlemleyeceğiz. Peki bu konu hakkında sizlerin düşüncesi ne? Sizlerde bu analistler gibi mi düşünüyorsunuz yoksa farklı mı? Aşağıda yer alan yorumlar kısmına düşüncenizi yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.

 


Edirne'de Kaçak Bitcoin Madencileri Yakalandı!Edirne'de Kaçak Bitcoin Madencileri Yakalandı!
Libra'nın Duyurulmasıyla Bitcoin Uçuşa GeçtiLibra'nın Duyurulmasıyla Bitcoin Uçuşa Geçti

PAYLAŞ