Bitcoin Cash (BCH) nedir, nereden, nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Bitcoin Cash (BCH) nedir, nereden, nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 09:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Bitcoin Cash çıktığı andan itibaren sürekli artış göstermekte ve diğer kripto paraların öncüsü olmaktadır. Bu gün dahi liderliği diğer kripto paralara vermeye Bitcoin Cash, 11 doları buldu. ViaBTC'i kazmaya başladığı BCH bloğunda blok boyutu 1.915 MB olan Bitcoin Cash üzerinden 6985 işlem yapıldı. BCH'nin işleme girmesiyle birlikte borsalar ve madenciler de gerekli önlemleri aldı.

Bilindiği üzere Bitcoin ikiye bölündü. Bitcoin Cash'de bu sayede doğmuş oldu.

Bu nedenle Bitcoin sahiplerinin hesaplarına aynı miktarda BCH eklendi. Bitcoin Cash, 1 BTC'si olan bir kullanıcının hesabına 1 BCH atanarak ikiye bölündüğünü bu şekilde göstermiş oldu.

Bitcoin Cash, İnternet için eşler arası elektronik nakit sistemidir. Merkez bankası olmaksızın tamamen merkezsizleşmiş ve güvenilir üçüncü şahısların çalışmasına gerek olmayan inovatif sistem.' İşte Bitcoin Cash ise web sitesi üzerinden kendisini tam olarak böyle tanımlıyor.  Yani metinde anlatıldığına göre ne kadar işlem gerçekleştirilirse o kadar nakit artışı gözlenmekte.

Bitcoin Cash, Bitcoin'den ayrıldıktan sonra ikisi arasında çok büyük farklılıklar olmasa da Bitcoin Cash kendisini Bitcoin'in bir kaç adım ötesine taşıyor. Bitcoin Cash'i bir adım öteye taşıyan özellikler ise şunlar:

Segwitz olmayacak.

Blokaj boyutu 8 MB.

Yeniden çalınmaya karşı korunaklı ve kendini imha özelliği var

'Ücretle değiştir' özelliği bulunmaz.

İş kusursuzluğunu Bitcoin'de bulunan normal 2016 blok zorluk ayar aralığından daha hızlı bir şekilde ayarlamak için bir yol sunar.

Bitcoin Cash'in en iyi özelliklerinden biri, herhangi bir kriptokrasinin post-forking, tekrarlama saldırısı ile karşı karşıya kalabileceği en büyük sorunlardan birini ortaya çıkarıp engellediği noktadır.

Bitcoin Cash ayrıca güvenlik önlemi konusunda kulanıcı dostu. Bir çok özellik ile kullanıcılara güvenli ve gizli, üçüncü bir kişi aracılığı olmadan para aktarımı yapılabilmektedir. Bitcoin Cash alımı ise oldukça basit . İnternet sitesi üzerinde gerçek para, Bitcoin Cash'e çevirmek yeterli.

 





PAYLAŞ